Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Balık Pazarı'nı ziyaret etti

SİYASET 10.02.2020 - 12:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Balık Pazarı'nı ziyaret etti

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök,  Denizli Balık Pazarı'nı ziyaret ederek esnaflara bol kazanç diledi ve vatandaşlarla sohbet etti.   Milletvekili Nilgün Ök, Denizli'nin balık ihtiyacını karşılayan balık pazarına yaptığı ziyarette tezgâhlarda incelemelerde bulunarak, ürün çeşitleri ve fiyatları hakkında bilgi aldı.   "Sofralarımızdan Eksik Etmememiz Gerekiyor" Balığın önemli bir besin deposu olduğuna dikkat çeken Ök; "Balık, zengin vitamin içeriği ve güçlü besin değeri bakımından hem çocuklarımızın hem de yetişkinlerin düzenli olarak tüketmesi gereken bir gıda. Özellikle bu soğuk kış aylarında balığı sofralarımızdan eksik etmemeliyiz." dedi.   "Kolayca Deniz Ürünlerine Ulaşabiliyoruz" Balık pazarının modern görünümü ve hijyenik yapısıyla vatandaşların daha kolay ve güvenli bir şekilde deniz ürünlerine ulaşabildiğini söyleyen Milletvekili Ök; " Halkımız, taze ve güvenilir balık çeşitlerini en hijyenik koşullarda balık pazarında bulabilir." dedi.   "Çözüm Odaklı Çalışıyoruz" Balık pazarında bulunan esnafları tek tek ziyaret eden Ök, talep ve önerileri dikkatle dinledi. ÖK, "Esnafımızla her fırsatta bir araya gelerek, onların talep ve önerilerini dinliyor, en hızlı ve kalıcı yoldan çözümler üretiyoruz ve üretmeye de devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.   Milletvekili Nilgün Ök'ün ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını dile getiren balıkçılar da "Vekilimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bizi dikkatle dinleyerek isteklerimizi yerine getireceğine dair söz veren Vekilimize çok teşekkür ediyoruz" dediler.

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök,  Denizli Balık Pazarı'nı ziyaret ederek esnaflara bol kazanç diledi ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

Milletvekili Nilgün Ök, Denizli'nin balık ihtiyacını karşılayan balık pazarına yaptığı ziyarette tezgâhlarda incelemelerde bulunarak, ürün çeşitleri ve fiyatları hakkında bilgi aldı.

 

"Sofralarımızdan Eksik Etmememiz Gerekiyor"

Balığın önemli bir besin deposu olduğuna dikkat çeken Ök; "Balık, zengin vitamin içeriği ve güçlü besin değeri bakımından hem çocuklarımızın hem de yetişkinlerin düzenli olarak tüketmesi gereken bir gıda. Özellikle bu soğuk kış aylarında balığı sofralarımızdan eksik etmemeliyiz." dedi.

 

"Kolayca Deniz Ürünlerine Ulaşabiliyoruz"

Balık pazarının modern görünümü ve hijyenik yapısıyla vatandaşların daha kolay ve güvenli bir şekilde deniz ürünlerine ulaşabildiğini söyleyen Milletvekili Ök; " Halkımız, taze ve güvenilir balık çeşitlerini en hijyenik koşullarda balık pazarında bulabilir." dedi.

 

"Çözüm Odaklı Çalışıyoruz"

Balık pazarında bulunan esnafları tek tek ziyaret eden Ök, talep ve önerileri dikkatle dinledi. ÖK, "Esnafımızla her fırsatta bir araya gelerek, onların talep ve önerilerini dinliyor, en hızlı ve kalıcı yoldan çözümler üretiyoruz ve üretmeye de devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Milletvekili Nilgün Ök'ün ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını dile getiren balıkçılar da "Vekilimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bizi dikkatle dinleyerek isteklerimizi yerine getireceğine dair söz veren Vekilimize çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.