Milletvekili Nilgün ÖK' ten Anneler Günü Mesajı

SİYASET 09.05.2020 - 15:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Milletvekili Nilgün ÖK' ten Anneler Günü Mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Nilgün ÖK, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Dünyanın en ulvi görevlerinden birini üstlenmiş olan annelerin iyiliğin, şefkatin, merhametin ve koşulsuz sevginin sembolü olduğunu belirten Milletvekili Ök, anneliğin yeri asla doldurulamayan, dünyadaki en yüce duygulardan biri olduğunu ifade etti.   Milletvekili Ök; "Annelik, sadece bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret değildir. Anne, insanın duygularını düşüncelerini, karakterini şekillendiren en önemli rol modeldir. Annelerimiz, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok payı olan, aile ve toplum hayatımızın temel direğini oluşturmaktadır." dedi.   "İlk terbiyeyi, ahlakı, sevgi ve saygıyı öğrendiğimiz annelerimizi bir gün değil, yılın her günü hatırlamalı ve herkesten daha çok hak ettikleri değeri göstermeliyiz." ifadelerini kullanan Milletvekili Ök, "Üzerimizde büyük hakları bulunan, sevgi, fedakarlık ve sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz, her zaman onurumuz, gururumuz ve başımızın tacıdır." dedi.   Tüm dünya ile birlikte Ülkemizin de koronavirüse karşı büyük bir mücadele verdiğini belirten Ök; "Aldığımız tedbirler ve yapılan doğru müdahaleler ile virüs problemini en kısa sürede çözeceğimize inanıyorum. Virüse karşı uyguladığımız politika ile tüm dünyaya örnek olduk. Artık sınırlandırmaların kademeli bir şekilde esnetileceği normalleşme sürecine giriyoruz. Ama bu kesinlikle virüs tehlikesinin ortadan kalktığı anlamına gelmiyor. Tedbirlere titizlikle uyarak, sorumlu ve sağduyulu davranmalıyız. Tabi bu sürecin aşılabilmesi için annelerimizin ülkemizden, milletimizden ve çocuklarımızdan hayır dualarını eksik etmemeleri de çok önemli." dedi.   Milletvekili Ök; "Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum." sözleriyle mesajını tamamladı.

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Nilgün ÖK, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Dünyanın en ulvi görevlerinden birini üstlenmiş olan annelerin iyiliğin, şefkatin, merhametin ve koşulsuz sevginin sembolü olduğunu belirten Milletvekili Ök, anneliğin yeri asla doldurulamayan, dünyadaki en yüce duygulardan biri olduğunu ifade etti.

 

Milletvekili Ök; "Annelik, sadece bir çocuğu dünyaya getirmekten ibaret değildir. Anne, insanın duygularını düşüncelerini, karakterini şekillendiren en önemli rol modeldir. Annelerimiz, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok payı olan, aile ve toplum hayatımızın temel direğini oluşturmaktadır." dedi.

 

"İlk terbiyeyi, ahlakı, sevgi ve saygıyı öğrendiğimiz annelerimizi bir gün değil, yılın her günü hatırlamalı ve herkesten daha çok hak ettikleri değeri göstermeliyiz." ifadelerini kullanan Milletvekili Ök, "Üzerimizde büyük hakları bulunan, sevgi, fedakarlık ve sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz, her zaman onurumuz, gururumuz ve başımızın tacıdır." dedi.

 

Tüm dünya ile birlikte Ülkemizin de koronavirüse karşı büyük bir mücadele verdiğini belirten Ök; "Aldığımız tedbirler ve yapılan doğru müdahaleler ile virüs problemini en kısa sürede çözeceğimize inanıyorum. Virüse karşı uyguladığımız politika ile tüm dünyaya örnek olduk. Artık sınırlandırmaların kademeli bir şekilde esnetileceği normalleşme sürecine giriyoruz. Ama bu kesinlikle virüs tehlikesinin ortadan kalktığı anlamına gelmiyor. Tedbirlere titizlikle uyarak, sorumlu ve sağduyulu davranmalıyız. Tabi bu sürecin aşılabilmesi için annelerimizin ülkemizden, milletimizden ve çocuklarımızdan hayır dualarını eksik etmemeleri de çok önemli." dedi.

 

Milletvekili Ök; "Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum." sözleriyle mesajını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.