Milletvekili Ök’den AK Parti Kuruluş Yıldönümü Mesajı

SİYASET 13.08.2020 - 13:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Milletvekili Ök’den AK Parti Kuruluş Yıldönümü Mesajı

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nilgün ÖK, AK Parti’nin 19. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.   Milletvekili Ök; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Partimiz, kurulduğu günden bu yana “Halka hizmet Hakk’a hizmettir.” anlayışıyla, millet egemenliği üzerindeki tüm vesayetleri kaldırarak istikrarın, barışın, adaletin ve güvenin simgesi olmuştur." dedi.   AK Parti'nin kurulması ile birlikte dik ve kararlı duran, dengeleri değiştiren ve dünya siyasetine yön veren bir Türkiye'nin ortaya çıktığını belirten Ök; "İktidara geldiğimiz 2002 yılından bu yana başta ekonomi olmak üzere, eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye birçok alanda atılan adımlar ve gerçekleştirilen reformlar sayesinde çok önemli kazanımlar elde ettik. Hayata geçirdiğimiz sayısız hizmetlerle Ülkemiz çağ atladı." ifadelerini kullandı.   Ülkemizin büyümesini ve yükselmesini engellemek isteyenlerin her defasında farklı yöntemlerle ortaya çıktığını söyleyen Ök, "Muhtıralardan gezi olaylarına, darbe girişimlerinden spekülatif kur saldırılarına kadar her yolu deneyenlerin sonları hep hüsran oldu. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteği ile hepsinin üstesinden birer birer geldik." dedi.   Tüm dünya ile birlikte Ülkemizin de koronavirüs pandemisiyle mücadele ettiğine dikkat çeken Ök, pandemi dönemindeki durumu rakamlarla açıkladı. Milletvekili Ök, "Ülkemiz milyon kişi başına düşen vaka sayısında 73'üncü, milyon kişi başına düşen ölüm oranında 57'inci sıradadır. Bu başarıda 2002 yılından bu yana ekonomimizin geçirdiği yapısal dönüşüm sürecinin ve sağlık altyapısına yapılan yatırımların çok büyük önemi vardır. İnşallah salgın sona erdiğinde, Ülkemiz bu salgını en az zararla atlatan ülkelerden biri olacaktır" şeklinde konuştu.   "AK Parti olarak ilk günkü heyecan, azim ve kararlılığımızı koruyoruz." diyen ÖK, "Milletimizden aldığımız güçle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz." dedi.   Milletvekili Ök; “AK Parti’nin bugünlere gelmesinde çok büyük emeği olan teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkür ediyor, AK Kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyorum. Partimizin 19. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” sözleriyle mesajını tamamladı.

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nilgün ÖK, AK Parti’nin 19. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Milletvekili Ök; "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Partimiz, kurulduğu günden bu yana “Halka hizmet Hakk’a hizmettir.” anlayışıyla, millet egemenliği üzerindeki tüm vesayetleri kaldırarak istikrarın, barışın, adaletin ve güvenin simgesi olmuştur." dedi.

 

AK Parti'nin kurulması ile birlikte dik ve kararlı duran, dengeleri değiştiren ve dünya siyasetine yön veren bir Türkiye'nin ortaya çıktığını belirten Ök; "İktidara geldiğimiz 2002 yılından bu yana başta ekonomi olmak üzere, eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye birçok alanda atılan adımlar ve gerçekleştirilen reformlar sayesinde çok önemli kazanımlar elde ettik. Hayata geçirdiğimiz sayısız hizmetlerle Ülkemiz çağ atladı." ifadelerini kullandı.

 

Ülkemizin büyümesini ve yükselmesini engellemek isteyenlerin her defasında farklı yöntemlerle ortaya çıktığını söyleyen Ök, "Muhtıralardan gezi olaylarına, darbe girişimlerinden spekülatif kur saldırılarına kadar her yolu deneyenlerin sonları hep hüsran oldu. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteği ile hepsinin üstesinden birer birer geldik." dedi.

 

Tüm dünya ile birlikte Ülkemizin de koronavirüs pandemisiyle mücadele ettiğine dikkat çeken Ök, pandemi dönemindeki durumu rakamlarla açıkladı. Milletvekili Ök, "Ülkemiz milyon kişi başına düşen vaka sayısında 73'üncü, milyon kişi başına düşen ölüm oranında 57'inci sıradadır. Bu başarıda 2002 yılından bu yana ekonomimizin geçirdiği yapısal dönüşüm sürecinin ve sağlık altyapısına yapılan yatırımların çok büyük önemi vardır. İnşallah salgın sona erdiğinde, Ülkemiz bu salgını en az zararla atlatan ülkelerden biri olacaktır" şeklinde konuştu.

 

"AK Parti olarak ilk günkü heyecan, azim ve kararlılığımızı koruyoruz." diyen ÖK, "Milletimizden aldığımız güçle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz." dedi.

 

Milletvekili Ök; “AK Parti’nin bugünlere gelmesinde çok büyük emeği olan teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkür ediyor, AK Kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyorum. Partimizin 19. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” sözleriyle mesajını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.