Milletvekili Ök’ten İlçe Ziyaretleri

SİYASET 31.08.2020 - 15:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Milletvekili Ök’ten İlçe Ziyaretleri

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nilgün ÖK, yasama yılına verilen ara sürecinde saha faaliyetlerine devam ediyor.   Milletvekili Ök; Buldan, Sarayköy, Tavas ve Acıpayam ilçelerini ziyaret ederek AK Parti teşkilatları, esnaflar, üreticiler ve vatandaşlar ile bir araya geldi. İlçe teşkilatları ile toplantılar yapan Milletvekili Ök, ziyaret ettiği her mahallenin muhtarı ile de görüşerek, sorunlar ve taleplerle bizzat ilgileneceğinin ve süreçlerin de takipçisi olacağının sözünü verdi.     İlçelerdeki yapılan yatırımları yerinde inceleyen Milletvekili Ök, özellikle Acıpayam’da yaşanan deprem sonrasında, devletimizin tüm imkânlarını, ilk günden itibaren depremzede vatandaşlarımız için seferber ettiğini belirtti.     Kontrollü Sosyal Hayat kurallarına uygun bir şekilde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Ök, Ülkemizin ekonomisi için çalışan, çabalayan, emek veren ve üreten herkese hayırlı ve bol kazançlar dilediğini belirtti. Milletvekili Ök, “Maalesef koronavirüs yüzünden tüm dünya ile birlikte ülkemizde de ekonomik faaliyetler azaldı. Fakat salgının ilk gününden itibaren aldığımız önlemler sayesinde ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu dönemi en az zararla atlatan ülkelerden biri olacağımıza inanıyorum. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına hepimiz harfiyen uymalıyız. Ancak birlik ve beraberlik içinde, kurallara uyarak bu salgını bitirebiliriz.” ifadelerini kullandı.   Ziyaret ettiği ilçelerde taziye ziyaretleri gerçekleştiren ve düğünlere de katılım sağlayan Ök, pek çok çiftin mutluluğuna şahitlik etti.      

AK Parti Denizli Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Nilgün ÖK, yasama yılına verilen ara sürecinde saha faaliyetlerine devam ediyor.

 

Milletvekili Ök; Buldan, Sarayköy, Tavas ve Acıpayam ilçelerini ziyaret ederek AK Parti teşkilatları, esnaflar, üreticiler ve vatandaşlar ile bir araya geldi. İlçe teşkilatları ile toplantılar yapan Milletvekili Ök, ziyaret ettiği her mahallenin muhtarı ile de görüşerek, sorunlar ve taleplerle bizzat ilgileneceğinin ve süreçlerin de takipçisi olacağının sözünü verdi.

 

 

İlçelerdeki yapılan yatırımları yerinde inceleyen Milletvekili Ök, özellikle Acıpayam’da yaşanan deprem sonrasında, devletimizin tüm imkânlarını, ilk günden itibaren depremzede vatandaşlarımız için seferber ettiğini belirtti.

 

 

Kontrollü Sosyal Hayat kurallarına uygun bir şekilde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Ök, Ülkemizin ekonomisi için çalışan, çabalayan, emek veren ve üreten herkese hayırlı ve bol kazançlar dilediğini belirtti. Milletvekili Ök, “Maalesef koronavirüs yüzünden tüm dünya ile birlikte ülkemizde de ekonomik faaliyetler azaldı. Fakat salgının ilk gününden itibaren aldığımız önlemler sayesinde ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu dönemi en az zararla atlatan ülkelerden biri olacağımıza inanıyorum. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına hepimiz harfiyen uymalıyız. Ancak birlik ve beraberlik içinde, kurallara uyarak bu salgını bitirebiliriz.” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaret ettiği ilçelerde taziye ziyaretleri gerçekleştiren ve düğünlere de katılım sağlayan Ök, pek çok çiftin mutluluğuna şahitlik etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.