Milletvekilleri çocuklar için oynadı

SPOR 11.01.2020 - 13:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Milletvekilleri çocuklar için oynadı

Aydın’da otistik ve down sendromlu çocukların yararına Ak Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın da forma giydiği TBMM Parlamenterler Futbol Takımı ile Katar Ankara Büyükelçiliği Futbol Takımı arasında dostluk maçı gerçekleştirildi.   Maç öncesi gazetecilere 20 numaralı forması ile açıklama yapan AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, meclis takımının bugüne kadar başka ülkelerin parlamento takımlarıyla dostluk maçları gerçekleştirdiğini, bunlarda da başarılı sonuçlar aldığını söyledi.   Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) organizasyonundaki karşılaşma Binali Yıldırım Stadyumu'nda yapıldı. Süper Lig hakemlerinden Ali Palabıyık'ın yönettiği müsabaka, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'in ilk vuruşuyla başladı.   Karşılaşmada 20 numaralı forması ile TBMM Parlamenterler Futbol Takımı’nda yer alan Cahit Özkan ile Katar Ankara Büyükelçiliği Futbol Takımı arasında geçen çekişmeli maçın ilk yarısı 1-1 biterken karşılaşmanın ikinci yarısı da 2-2'lik sonuçla tamamlandı.   Karşılaşmanın ardından oyunculara madalya ve kupaları takdim edildi.  

Aydın’da otistik ve down sendromlu çocukların yararına Ak Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın da forma giydiği TBMM Parlamenterler Futbol Takımı ile Katar Ankara Büyükelçiliği Futbol Takımı arasında dostluk maçı gerçekleştirildi.

 

Maç öncesi gazetecilere 20 numaralı forması ile açıklama yapan AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, meclis takımının bugüne kadar başka ülkelerin parlamento takımlarıyla dostluk maçları gerçekleştirdiğini, bunlarda da başarılı sonuçlar aldığını söyledi.

 

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) organizasyonundaki karşılaşma Binali Yıldırım Stadyumu'nda yapıldı. Süper Lig hakemlerinden Ali Palabıyık'ın yönettiği müsabaka, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'in ilk vuruşuyla başladı.

 

Karşılaşmada 20 numaralı forması ile TBMM Parlamenterler Futbol Takımı’nda yer alan Cahit Özkan ile Katar Ankara Büyükelçiliği Futbol Takımı arasında geçen çekişmeli maçın ilk yarısı 1-1 biterken karşılaşmanın ikinci yarısı da 2-2'lik sonuçla tamamlandı.

 

Karşılaşmanın ardından oyunculara madalya ve kupaları takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.