Milli Mücadele Önderimiz Kabri Başında Anıldı

GÜNDEM 22.11.2019 - 09:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Milli Mücadele Önderimiz Kabri Başında Anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ülkemizde başlatılan Milli Mücadele’nin İlimizde bayraktarlığını yapan Müftü Ahmet Hulusi Efendi, vefatının 88. yıl dönümünde kabri başında anıldı.   Yapılan anma programına Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Müftü Ahmet Hulusi Efendinin yakınları ile Pamukkale İlçesi okullarını temsilen Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu, Ahmet Nuri Erikoğlu Ortaokulu, Kezban Ali Çınar İman Hatip Ortaokulu, Lütfi Ege Ortaokulu, Bağbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gülay Kaynak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Hasan Tekin Ada Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı.     Anma programında, Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin yapmış olduğu önderlik anlatılarak  Bayramyeri Meydanında Denizli halkına vermiş olduğu fetvası okundu. Müftü Ahmet Hulusi Efendinin torunu Ahmet Müftüler de kendisine aktarılan hatıralarını ve bilgilerini paylaştı.     Anma programı, öğrenciler tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve Pamukkale İlçe Müftülüğü Yatılı Kuran Kursu ile Pamukkale İlçesi İmam Hatip okulları öğrencileri tarafından okunan hatmi şeriflerin duası yapılarak sona erdi.  

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ülkemizde başlatılan Milli Mücadele’nin İlimizde bayraktarlığını yapan Müftü Ahmet Hulusi Efendi, vefatının 88. yıl dönümünde kabri başında anıldı.

 

Yapılan anma programına Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Müftü Ahmet Hulusi Efendinin yakınları ile Pamukkale İlçesi okullarını temsilen Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu, Ahmet Nuri Erikoğlu Ortaokulu, Kezban Ali Çınar İman Hatip Ortaokulu, Lütfi Ege Ortaokulu, Bağbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gülay Kaynak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Hasan Tekin Ada Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı.

 

 

Anma programında, Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin yapmış olduğu önderlik anlatılarak  Bayramyeri Meydanında Denizli halkına vermiş olduğu fetvası okundu. Müftü Ahmet Hulusi Efendinin torunu Ahmet Müftüler de kendisine aktarılan hatıralarını ve bilgilerini paylaştı.

 

 

Anma programı, öğrenciler tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve Pamukkale İlçe Müftülüğü Yatılı Kuran Kursu ile Pamukkale İlçesi İmam Hatip okulları öğrencileri tarafından okunan hatmi şeriflerin duası yapılarak sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.