Minderin Kralı Şaban Ulutaş

SPOR 14.05.2018 - 12:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Minderin Kralı Şaban Ulutaş

Afyon’da yapılan Güreş Grekoromen Türkiye Şampiyonasında 48 kg’da mindere çıkan Denizlili Şaban Ulutaş rakiplerine puan bile vermeden Türkiye Şampiyonu oldu. Sporcu, 24-26 Haziran’da Budapeşte’de yapılacak Avrupa Şampiyonasında milli formayı giyecek.     Denizli Güreş Eğitim Merkezi Türk sporuna önemli sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Yaşları 14 ile 16 arasında değişen 14 sporcu öğrencinin eğitim gördüğü merkezden ilk parlayan isim Şaban Ulutaş oldu.   AFYON’DA MİNDERİ TİTRETTİ   2003 yılı Tavas doğumlu sporcu Şaban Ulutaş, 11-13 Mayıs tarihlerinde Afyon’da yapılan Grekoromen Türkiye Şampiyonasında 48 kg’da mindere çıktı. Rakiplerine minderi dar eden Ulutaş, altın madalya yolunda beş müsabakada da rakiplerini sayı tuşu ile yenmeyi başardı. Denizli’yi temsil eden bir diğer sporcu Diyar Özpay 68 kg’da mindere çıktı ve şampiyonayı Türkiye 5. si olarak tamamladı.     İBANOĞLU ŞAMPİYONU KUTLADI   Denizli Güreş Eğitim Merkezinin dört sene önce açtığı Karakucak seçmeleri sırasında keşfedilen Şaban Ulutaş’ı elde ettiği başarıdan dolayı ilk kutlayanlardan biri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu oldu. Sporcuyu ve antrenörlerini tebrik eden İbanoğlu, Küçük sporcunun babası Emin Ulutaş’ı arayıp Şaban’ın elde ettiği başarıdan gurur duyduklarını, aynı başarısını milli formayla da göstereceğine inandığını söyledi.   ŞABAN’A TATİL YOK   Türkiye Güreş Federasyonu Haziran ayının ilk haftasında milli takım kampını toplayacak. 24-26 Haziran’da Budapeşte’de yapılacak Avrupa Şampiyonası için kampta güç toplayacak Şaban’lı milliler, burada hazırlıklarını sürdürüp Macaristan’a uçacak.  

Afyon’da yapılan Güreş Grekoromen Türkiye Şampiyonasında 48 kg’da mindere çıkan Denizlili Şaban Ulutaş rakiplerine puan bile vermeden Türkiye Şampiyonu oldu. Sporcu, 24-26 Haziran’da Budapeşte’de yapılacak Avrupa Şampiyonasında milli formayı giyecek.

 

 

Denizli Güreş Eğitim Merkezi Türk sporuna önemli sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Yaşları 14 ile 16 arasında değişen 14 sporcu öğrencinin eğitim gördüğü merkezden ilk parlayan isim Şaban Ulutaş oldu.

 

AFYON’DA MİNDERİ TİTRETTİ

 

2003 yılı Tavas doğumlu sporcu Şaban Ulutaş, 11-13 Mayıs tarihlerinde Afyon’da yapılan Grekoromen Türkiye Şampiyonasında 48 kg’da mindere çıktı. Rakiplerine minderi dar eden Ulutaş, altın madalya yolunda beş müsabakada da rakiplerini sayı tuşu ile yenmeyi başardı. Denizli’yi temsil eden bir diğer sporcu Diyar Özpay 68 kg’da mindere çıktı ve şampiyonayı Türkiye 5. si olarak tamamladı.

 

 

İBANOĞLU ŞAMPİYONU KUTLADI

 

Denizli Güreş Eğitim Merkezinin dört sene önce açtığı Karakucak seçmeleri sırasında keşfedilen Şaban Ulutaş’ı elde ettiği başarıdan dolayı ilk kutlayanlardan biri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu oldu. Sporcuyu ve antrenörlerini tebrik eden İbanoğlu, Küçük sporcunun babası Emin Ulutaş’ı arayıp Şaban’ın elde ettiği başarıdan gurur duyduklarını, aynı başarısını milli formayla da göstereceğine inandığını söyledi.

 

ŞABAN’A TATİL YOK

 

Türkiye Güreş Federasyonu Haziran ayının ilk haftasında milli takım kampını toplayacak. 24-26 Haziran’da Budapeşte’de yapılacak Avrupa Şampiyonası için kampta güç toplayacak Şaban’lı milliler, burada hazırlıklarını sürdürüp Macaristan’a uçacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.