Motosikletle başka bir motosiklete çarpan 18 yaşındaki genç öldü

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2019 - 09:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Motosikletle başka bir motosiklete çarpan 18 yaşındaki genç öldü

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde tarla yolunda motosikletiyle başka bir motosiklete arkadan çarpan genç hayatını kaybetti.  Edinilen bilgeye göre kaza, Aşağışamlı Mahallesinde dün 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, tarla yolunda seyir halinde olan Mehmet Aslan (18) yönetimindeki 20 BD 534 plakalı motosiklet, aynı yönde ilerleyen E.E.(15) idaresindeki 20 BE 629 plakalı motosiklete çarptı. Savrulan motosiklet yol kenarındaki tarlaya yuvarlandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.    Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet Aslan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Aslan’ın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’ne kaldırıldı.  Kazada, sürücü E.E. ve her iki motosikletin arka kısmında oturan F.G. ve M.B.A. da yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.  Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.   

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde tarla yolunda motosikletiyle başka bir motosiklete arkadan çarpan genç hayatını kaybetti. 


Edinilen bilgeye göre kaza, Aşağışamlı Mahallesinde dün 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, tarla yolunda seyir halinde olan Mehmet Aslan (18) yönetimindeki 20 BD 534 plakalı motosiklet, aynı yönde ilerleyen E.E.(15) idaresindeki 20 BE 629 plakalı motosiklete çarptı. Savrulan motosiklet yol kenarındaki tarlaya yuvarlandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

 


Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet Aslan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Aslan’ın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’ne kaldırıldı. 


Kazada, sürücü E.E. ve her iki motosikletin arka kısmında oturan F.G. ve M.B.A. da yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. 


Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.