Mustafa Demirkollu Taraftardan Sorumlu Asbaşkan seçildi

SPOR 13.07.2018 - 15:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Mustafa Demirkollu Taraftardan Sorumlu Asbaşkan seçildi

Denizlispor Yönetim Kurulu'nun görev dağılımı sırasında daha sonra seçilmek üzere boş bıraktığı Taraftardan Sorumlu Asbaşkanlık görevine Mustafa Demirkollu seçildi.   Yeşil-Siyahlı kulübün yönetim kurulu üyeleri listesinde yer alan Mustafa Demirkollu bundan sonra Taraftardan Sorumlu Asbaşkanlık olarak görevini yürütecek.   Taraftarların kulübe maddi ve manevi desteklerini göstermelerini gerektiğini belirten Taraftardan Sorumlu Asbaşkan Mustafa Demirkollu, “Sporun her dalında taraftar desteği çok önemlidir. Taraftarlarımızın her maç takımımızın yanında olmasını ve ne olursa olsun futbolcularımızı desteklemesini bekliyoruz. Öncelikli amacımız ailelerin ve çocukların nezih bir şekilde maç izleyebileceği bir ortam yaratmaktır. Taraftarlarımız ile güzel diyaloglar kurarak birlik ve beraberliği yakalamak istiyoruz. Takımımıza küsen, ilgi göstermeyen taraftarlarımıza ulaşmak ve onları tekrar stadımızda görmeyi diliyoruz. Denizlispor’un hak ettiği başarıları yakalaması için taraftarlarımızın üzerine düşen görevlerini yapması gerekiyor. Kulüp olarak bizim elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

Denizlispor Yönetim Kurulu'nun görev dağılımı sırasında daha sonra seçilmek üzere boş bıraktığı Taraftardan Sorumlu Asbaşkanlık görevine Mustafa Demirkollu seçildi.

 

Yeşil-Siyahlı kulübün yönetim kurulu üyeleri listesinde yer alan Mustafa Demirkollu bundan sonra Taraftardan Sorumlu Asbaşkanlık olarak görevini yürütecek.

 

Taraftarların kulübe maddi ve manevi desteklerini göstermelerini gerektiğini belirten Taraftardan Sorumlu Asbaşkan Mustafa Demirkollu, “Sporun her dalında taraftar desteği çok önemlidir. Taraftarlarımızın her maç takımımızın yanında olmasını ve ne olursa olsun futbolcularımızı desteklemesini bekliyoruz. Öncelikli amacımız ailelerin ve çocukların nezih bir şekilde maç izleyebileceği bir ortam yaratmaktır. Taraftarlarımız ile güzel diyaloglar kurarak birlik ve beraberliği yakalamak istiyoruz. Takımımıza küsen, ilgi göstermeyen taraftarlarımıza ulaşmak ve onları tekrar stadımızda görmeyi diliyoruz. Denizlispor’un hak ettiği başarıları yakalaması için taraftarlarımızın üzerine düşen görevlerini yapması gerekiyor. Kulüp olarak bizim elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.