Mustafa Öğretmen ismi ile yaşayacak

DENİZLİ 23.01.2021 - 12:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Mustafa Öğretmen ismi ile yaşayacak

Çameli’de daha önce Belediyenin 2020 yılı Aralık ayı Meclis Toplantısı’nda okullar bölgesinde bir sokağa koronavirüsten hayatını kaybeden okul müdürü Mustafa Erganay’ın ismi verilmesi kararırın ardından bugün tabela dikim töreni gerçekleşti.   Çameli Belediyesi, Pandemi’nin ilk günlerinde Sağlıkçılara ücretsiz siperlik yapan koronavirüs nedeniyle vefat eden Çameli Kirazlıyayla Ortaokulu Müdürü Mustafa Ergenay’ın ismi Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan başkanlığında toplanan 2020 yılı Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda Okullar Bölgesindeki sokağın ismi Mustafa Ergenay’ın ismi verilmesi kararlaştırılmıştı.     TABELA DİKİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ Mustafa Ergenay’In ismi bugün adı yaşatılan sokakta tabela koyma töreni gerçekleşti. Törene, Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Denizli İl Türk Eğitimsen İl Başkanı Emre Erdoğan, Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun ve Yönetimi, İlçedeki Okulların Müdürleri ve Mustafa Ergenay’ın abileri Ali İhsan Ergenay ve Murat Ergenay  katılarak tabelanın dikimi sırasın beton harç koydu.   Başkan Arslan; “Öğretmenimizin ismini yaşatmak için Kilitli Parke ile Kaldırım çalışmaların bittiği Okullar bölgemizdeki 224.sokağa ismini verdik bugün tabela dikim töreni ile ismi burada yaşayacak Alınan kararla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederim Merhum Öğretmenimiz Mustafa Ergenay’a Allah’tan Rahmet Ailesine, sevdiklerine ve eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun” dedi.

Çameli’de daha önce Belediyenin 2020 yılı Aralık ayı Meclis Toplantısı’nda okullar bölgesinde bir sokağa koronavirüsten hayatını kaybeden okul müdürü Mustafa Erganay’ın ismi verilmesi kararırın ardından bugün tabela dikim töreni gerçekleşti.

 

Çameli Belediyesi, Pandemi’nin ilk günlerinde Sağlıkçılara ücretsiz siperlik yapan koronavirüs nedeniyle vefat eden Çameli Kirazlıyayla Ortaokulu Müdürü Mustafa Ergenay’ın ismi Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan başkanlığında toplanan 2020 yılı Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda Okullar Bölgesindeki sokağın ismi Mustafa Ergenay’ın ismi verilmesi kararlaştırılmıştı.

 

 

TABELA DİKİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Mustafa Ergenay’In ismi bugün adı yaşatılan sokakta tabela koyma töreni gerçekleşti. Törene, Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Denizli İl Türk Eğitimsen İl Başkanı Emre Erdoğan, Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun ve Yönetimi, İlçedeki Okulların Müdürleri ve Mustafa Ergenay’ın abileri Ali İhsan Ergenay ve Murat Ergenay  katılarak tabelanın dikimi sırasın beton harç koydu.

 

Başkan Arslan; “Öğretmenimizin ismini yaşatmak için Kilitli Parke ile Kaldırım çalışmaların bittiği Okullar bölgemizdeki 224.sokağa ismini verdik bugün tabela dikim töreni ile ismi burada yaşayacak Alınan kararla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederim Merhum Öğretmenimiz Mustafa Ergenay’a Allah’tan Rahmet Ailesine, sevdiklerine ve eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.