Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu'na Z-Kütüphanesi

EĞİTİM 26.12.2019 - 17:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu'na Z-Kütüphanesi

Merkezefendi Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu bünyesinde yapılan Z-Kütüphanenin açılışı Valimiz Hasan Karahan tarafından gerçekleştirildi.   Açılış törenine Valimiz Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.     Bilginin her gün yenilendiği, davranış ve tutumların, ihtiyaç ve beklentilerin sürekli değiştiği günümüzde, gençlerimizin hayat boyu öğrenme yaklaşımını benimsemiş bireyler olarak yetişmesi amacıyla hizmete açılan Z-Kütüphaneler; zekâ oyunları, okuma ve dinleme materyallerinin bir arada bulunduğu, sesli ve elektronik kitaplar gibi alternatif okuma seçeneklerinden öğrencilerin faydalanabildiği taşınılabilir raflarıyla, ahşap ve kumaş malzemelerle kaplanmış duvarlarıyla, estetik ve pedagojik açıdan uygun renkleriyle çocuklarda okuma alışkanlığı ve zevki uyandıran, onları kütüphaneye çekecek mekânlar şeklinde tasarlanmıştır.     Valimiz Hasan Karahan açılış kurdelesinin keserek kütüphanelerde incelemelerde bulundu.  Programın devamında sınıfları da ziyaret eden Valimiz Hasan Karahan öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.    

Merkezefendi Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu bünyesinde yapılan Z-Kütüphanenin açılışı Valimiz Hasan Karahan tarafından gerçekleştirildi.

 

Açılış törenine Valimiz Hasan Karahan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

 

Bilginin her gün yenilendiği, davranış ve tutumların, ihtiyaç ve beklentilerin sürekli değiştiği günümüzde, gençlerimizin hayat boyu öğrenme yaklaşımını benimsemiş bireyler olarak yetişmesi amacıyla hizmete açılan Z-Kütüphaneler; zekâ oyunları, okuma ve dinleme materyallerinin bir arada bulunduğu, sesli ve elektronik kitaplar gibi alternatif okuma seçeneklerinden öğrencilerin faydalanabildiği taşınılabilir raflarıyla, ahşap ve kumaş malzemelerle kaplanmış duvarlarıyla, estetik ve pedagojik açıdan uygun renkleriyle çocuklarda okuma alışkanlığı ve zevki uyandıran, onları kütüphaneye çekecek mekânlar şeklinde tasarlanmıştır.

 

 

Valimiz Hasan Karahan açılış kurdelesinin keserek kütüphanelerde incelemelerde bulundu.  Programın devamında sınıfları da ziyaret eden Valimiz Hasan Karahan öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.