Niyazi Vural görevini devraldı

GÜNDEM 05.04.2019 - 13:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Niyazi Vural görevini devraldı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Cumhur İttifakı'nda Çivril Belediye Başkanı seçilen Niyazi Vural, görevi Gürcan Güven'den devraldı.   Denizli'nin Çivril İlçesinde 31 Mart Mahalli İdari Seçim sonuçlarından sonra devir teslim töreni yapıldı. Cumhur İttifakı’ndan Belediye Başkanı Niyazi Vural, bayrağı Gürcan Güven'den devraldı.     Yoğun bir katılımın olduğu devir teslim töreninde konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural burada yaptığı konuşmada "Bugün Gürcan Güven'den bayrağı devraldık. Öncelikle beş yıllık dönemde yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Çivril Belediye Başkanlığı görevine seçilmiş olmanın  onur ve gururunu yaşıyorum. Bu kutlu davada ekibim ile el ele gönül gönüle vererek,  gece gündüz demeden çalışarak, ilçemize güzel hizmetler yapacağız. Bize oy veren vermeyen tüm Çivrilli'lerin belediye başkanı olacağız. Gönül belediyeciliği yaparak halkımızla kucaklaşacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarının giderilmesi için tüm ekibimizle aralıksız çalışacağız. Biz bir zafer değil seçim kazandık. Tevazuyu bugünde yarında elden bırakmayacağız. Halkımıza verdiğimiz sözler, hayata geçireceğimiz projeler var. Şimdi bu sözleri yerine getirme zamanı bir kez daha tüm Çivrilli hemşehrilerime teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Devir teslim törenine meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde Cumhur İttifakı'nda Çivril Belediye Başkanı seçilen Niyazi Vural, görevi Gürcan Güven'den devraldı.

 

Denizli'nin Çivril İlçesinde 31 Mart Mahalli İdari Seçim sonuçlarından sonra devir teslim töreni yapıldı. Cumhur İttifakı’ndan Belediye Başkanı Niyazi Vural, bayrağı Gürcan Güven'den devraldı.

 

 

Yoğun bir katılımın olduğu devir teslim töreninde konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural burada yaptığı konuşmada "Bugün Gürcan Güven'den bayrağı devraldık. Öncelikle beş yıllık dönemde yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Çivril Belediye Başkanlığı görevine seçilmiş olmanın  onur ve gururunu yaşıyorum. Bu kutlu davada ekibim ile el ele gönül gönüle vererek,  gece gündüz demeden çalışarak, ilçemize güzel hizmetler yapacağız. Bize oy veren vermeyen tüm Çivrilli'lerin belediye başkanı olacağız. Gönül belediyeciliği yaparak halkımızla kucaklaşacağız. Vatandaşlarımızın sorunlarının giderilmesi için tüm ekibimizle aralıksız çalışacağız. Biz bir zafer değil seçim kazandık. Tevazuyu bugünde yarında elden bırakmayacağız. Halkımıza verdiğimiz sözler, hayata geçireceğimiz projeler var. Şimdi bu sözleri yerine getirme zamanı bir kez daha tüm Çivrilli hemşehrilerime teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Devir teslim törenine meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.