Niyazi Vural mazbatasını aldı

GÜNDEM 04.04.2019 - 10:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Niyazi Vural mazbatasını aldı

Denizli Çivril İlçsesi’nde, seçim süreci tamamlandı ve belediye başkanlığını kazanan AK Partili Niyazi Vural mazbatasını aldı. Vural bugün başkanlığı devir alacak.    Başkan Niyazi Vural, dün Çivril İlçe Seçim Kurulu’na giderek, mazbatasını Seçim Kurulu Başkanı Hakim Burcu Önal’dan aldı.   Mazbatasını alan Niyazi Vural yaptığı açıklamada;” Seçimi geride bıraktık. Çivrilli hemşerilerimiz bizlere inandı ve güvendi. Bizler de ekibimizle birlikte onların bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Biz bir zafer değil, seçim kazandık. Tevazuyu bugün de yarın da elden bırakmayacağız. Bizlere oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Herkesin başkanı olacağız.Halkımıza verdiğimiz sözleri hayata geçireceğimiz projelerimiz var. Şimdi bu sözleri yerine getirme zamanı, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.   Bu arada Cumhur İttifak’ından belediye meclis üyesi seçilen 15 üye ve Millet İttifakı’ndan seçilen 10 meclis üyesi de mazbatalarını aldı. Çivril belediye Başkanlığı’nı kazana Niyazi Vural, başkanlık devir teslimini bugün alacak.

Denizli Çivril İlçsesi’nde, seçim süreci tamamlandı ve belediye başkanlığını kazanan AK Partili Niyazi Vural mazbatasını aldı. Vural bugün başkanlığı devir alacak.

 

 Başkan Niyazi Vural, dün Çivril İlçe Seçim Kurulu’na giderek, mazbatasını Seçim Kurulu Başkanı Hakim Burcu Önal’dan aldı.

 

Mazbatasını alan Niyazi Vural yaptığı açıklamada;” Seçimi geride bıraktık. Çivrilli hemşerilerimiz bizlere inandı ve güvendi. Bizler de ekibimizle birlikte onların bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Biz bir zafer değil, seçim kazandık. Tevazuyu bugün de yarın da elden bırakmayacağız. Bizlere oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Herkesin başkanı olacağız.Halkımıza verdiğimiz sözleri hayata geçireceğimiz projelerimiz var. Şimdi bu sözleri yerine getirme zamanı, Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

Bu arada Cumhur İttifak’ından belediye meclis üyesi seçilen 15 üye ve Millet İttifakı’ndan seçilen 10 meclis üyesi de mazbatalarını aldı. Çivril belediye Başkanlığı’nı kazana Niyazi Vural, başkanlık devir teslimini bugün alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.