ÖĞ-DER’den Aliya İzzetbegoviç Mesajı

DENİZLİ 19.10.2020 - 11:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

ÖĞ-DER’den Aliya İzzetbegoviç Mesajı

Hayatı boyunca karşılaştığı tüm zorluklara rağmen Bosna Hersek‘i bağımsız bir devlet yapmayı başaran, en zor dönemlerde dahi halkın bir baba gibi etrafında kenetlendiği "Bilge Kral" Aliya İzzetbegoviç, vefatının 17‘inci yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anılıyor.      Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş’de Vefatının 17. Sene-i devriyesinde Bosna Kahramanı, Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç’i unutmadı. İzzetbegoviç'in vefatının yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.       Mesajında şu ifadelere yer verdi; 'Bosna savaşı sırasında güya medeni Avrupa' nın ortasında 250.000 Müslüman Boşnak katledildi. Soykırıma tabi tutulan Müslüman Bosna halkını emperyalist haçlı sürüsüne karşı direniş başlatarak bağımsızlıklarını kazanmalarına önderlik eden merhum Erbakan Hocamızın da dava kardeşi olan Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç'i rahmetle anıyoruz. 'Onun her Müslüman gencin beyinlerine kazınması gereken sözlerinden bir kaçını da iletmek istiyoruz. ”Biz savaşı öldüğümüz zaman değil, düşmanlarımıza benzediğimiz zaman kaybederiz!” yine 'Bizi yok etmeye çalışıyorlar bilsinler ki Müslümanlar yok olmayacaktır.” Aliya İzzetbegoviç’in sözleri, fikirleri ve eserleri her zaman ülkemiz gençliğine ve milletimize ışık olmaya devam edecektir.   

Hayatı boyunca karşılaştığı tüm zorluklara rağmen Bosna Hersek‘i bağımsız bir devlet yapmayı başaran, en zor dönemlerde dahi halkın bir baba gibi etrafında kenetlendiği "Bilge Kral" Aliya İzzetbegoviç, vefatının 17‘inci yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anılıyor.   

 

Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş’de Vefatının 17. Sene-i devriyesinde Bosna Kahramanı, Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç’i unutmadı. İzzetbegoviç'in vefatının yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.  

 

 

Mesajında şu ifadelere yer verdi; 'Bosna savaşı sırasında güya medeni Avrupa' nın ortasında 250.000 Müslüman Boşnak katledildi. Soykırıma tabi tutulan Müslüman Bosna halkını emperyalist haçlı sürüsüne karşı direniş başlatarak bağımsızlıklarını kazanmalarına önderlik eden merhum Erbakan Hocamızın da dava kardeşi olan Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç'i rahmetle anıyoruz. 'Onun her Müslüman gencin beyinlerine kazınması gereken sözlerinden bir kaçını da iletmek istiyoruz. ”Biz savaşı öldüğümüz zaman değil, düşmanlarımıza benzediğimiz zaman kaybederiz!” yine 'Bizi yok etmeye çalışıyorlar bilsinler ki Müslümanlar yok olmayacaktır.” Aliya İzzetbegoviç’in sözleri, fikirleri ve eserleri her zaman ülkemiz gençliğine ve milletimize ışık olmaya devam edecektir. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.