Öğrencilerden Çameli'ye Akıl Ve Zeka Oyunları Atölyesi

KÜLTÜR 15.11.2019 - 18:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Öğrencilerden Çameli'ye Akıl Ve Zeka Oyunları Atölyesi

 Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Akıl ve Zeka Oyunlar Atölyesi açılışı törenle gerçekleşti.     Açılışa Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun,Okul Müdürü Kürşat Yellice ,ve Daire Amirleri ,Şehit Polis Servet Özdemir’in eşi, oğlu ve Torunu katıldı. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.   Okul Müdürü Kürşat Yellice Atölye hakkında kısa bilgiler verdi. 1980 Yılında İstanbul da Polis memuriyeti Görevini yaparken Terör Örgütlerinin saldırısı sonucu Şehit olan Polis Memuru Servet Özdemir’in oğlu Fahrettin Özdemir duygu düşüncelerinden bahsetti. Kızı Aleyna Sena Özdemir Şehir Polis Servet Özdemir’in özgeçmişini anlattı.     Şehit Polis Servet Özdemir’in ismi yaşatılması için Eşi Bediha Özdemir tarafından okula bağışta bulunarak yapılan Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi dualarla açıldı Okul Müdürü Kürşat Yellice atölyede yer alan oyunlar hakkında ne gibi fayda sağlayacağı verdi Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi açılışını gerçekleştirip atölyelerin oluşturulmasında Bediha Özdemir’e katkılarından dolayı teşekkür etti.     Kaymakam Didem Dinç Özay, Atölyenin öğrencilere dikkat eksikliğinin azaltılması, problem çözmede hafızanın güçlenmesi, görsel algı gibi özelliklerin gelişmesi noktasında katkı sağladığı ve öğrencilerde sınav sonrası başarının arttığı söyledi.   Başkan Arslan Bugün iki farklı okulda İki farklı açılış gerçekleştirdik Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi öğrencilerimizin bilimsel temelli düşünme, strateji geliştirme, proje temelli anlama becerilerini ortaya koyma ve geliştirme açısından son derece önemli bir proje. Bu ve benzeri projelerle bilişim teknolojisinin hayatımıza girmesiyle sosyallikten, kitap okumaktan uzaklaşan çocuklarımıza keyifli vakit geçirebilecekleri yeni bir alan sağlamış oluyoruz. Bu sayede İnşallah çocuklarımızın eğlenerek kendilerini geliştirmelerine yardımcı olabiliriz. Siz değerli eğitimcilerimizin de çeşitli etkinlikler düzenleyerek teşvik edici olmasını bekliyoruz. Biz de yöneticiler olarak çalışmalarınızda sürekli yanınızda olup her türlü desteği vereceğiz. Destek veren Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kürşat Yelllice ‘ye teşekkür ediyorum” dedi.

 Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Akıl ve Zeka Oyunlar Atölyesi açılışı törenle gerçekleşti.

 

 

Açılışa Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun,Okul Müdürü Kürşat Yellice ,ve Daire Amirleri ,Şehit Polis Servet Özdemir’in eşi, oğlu ve Torunu katıldı. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

 


Okul Müdürü Kürşat Yellice Atölye hakkında kısa bilgiler verdi. 1980 Yılında İstanbul da Polis memuriyeti Görevini yaparken Terör Örgütlerinin saldırısı sonucu Şehit olan Polis Memuru Servet Özdemir’in oğlu Fahrettin Özdemir duygu düşüncelerinden bahsetti. Kızı Aleyna Sena Özdemir Şehir Polis Servet Özdemir’in özgeçmişini anlattı.

 

 

Şehit Polis Servet Özdemir’in ismi yaşatılması için Eşi Bediha Özdemir tarafından okula bağışta bulunarak yapılan Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi dualarla açıldı Okul Müdürü Kürşat Yellice atölyede yer alan oyunlar hakkında ne gibi fayda sağlayacağı verdi Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi açılışını gerçekleştirip atölyelerin oluşturulmasında Bediha Özdemir’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

 

Kaymakam Didem Dinç Özay, Atölyenin öğrencilere dikkat eksikliğinin azaltılması, problem çözmede hafızanın güçlenmesi, görsel algı gibi özelliklerin gelişmesi noktasında katkı sağladığı ve öğrencilerde sınav sonrası başarının arttığı söyledi.

 

Başkan Arslan Bugün iki farklı okulda İki farklı açılış gerçekleştirdik Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi öğrencilerimizin bilimsel temelli düşünme, strateji geliştirme, proje temelli anlama becerilerini ortaya koyma ve geliştirme açısından son derece önemli bir proje. Bu ve benzeri projelerle bilişim teknolojisinin hayatımıza girmesiyle sosyallikten, kitap okumaktan uzaklaşan çocuklarımıza keyifli vakit geçirebilecekleri yeni bir alan sağlamış oluyoruz. Bu sayede İnşallah çocuklarımızın eğlenerek kendilerini geliştirmelerine yardımcı olabiliriz. Siz değerli eğitimcilerimizin de çeşitli etkinlikler düzenleyerek teşvik edici olmasını bekliyoruz. Biz de yöneticiler olarak çalışmalarınızda sürekli yanınızda olup her türlü desteği vereceğiz. Destek veren Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kürşat Yelllice ‘ye teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.