Öğrencilerden Tübitak 4006 Bilim Fuarı

EĞİTİM 15.11.2019 - 18:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Öğrencilerden Tübitak 4006 Bilim Fuarı

Çameli Atatürk Ortaokulu  TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında öğrenci ve öğretmenlerin rehberliğinde hazırladıkları 20 proje okul binasında sergilendi.     İlk kez bu yıl gerçekleştirilen Bilim Fuarı İlçe Kaymakamı Didem Dinç Özay  , Çameli Belediye Başkan Cengiz Arslan ,İlçe Emniyet Amiri Bilal Cingör, Daire amirleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun, Öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.   Program; saat 10.00’da Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından Okul Müdürü  Bekir Özdemir tarafından yapılan açılış konuşmasından sonra kurdele kesimi, stantların gezimi ve kokteyl sunumu ile devam etti. Çameli Ortaokulu Bina içerisinde 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı kapsamında hazırlanan 20  proje  Fen ve Teknolojileri Öğretmeni  Durdu Çetin öncülüğünde ve 20  danışman öğretmenin katılımı ile proje tanıtımı yapıldı. Sergide büyük ilgi gören projelerin sunumunu öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.   GELECEĞİN MUCİTLERİN PROJELERİNDEN ZEVK ALDIM   Çameli  Belediye Başkanı Arslan geleceğin mucitlerinin hazırladıkları projeleri incelemekten büyük keyif aldığını söyledi. Başkan Arslan, "Gerçekten oldukça yaratıcı projeler hazırlamışlar. başarılar Projelerini sunan Öğrencilerimize, Değerli Öğretmenlerine ve Okul İdarecilerimize teşekkür eder ve bundan sonraki  öğrencilerimizin proje  çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.  

Çameli Atatürk Ortaokulu  TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında öğrenci ve öğretmenlerin rehberliğinde hazırladıkları 20 proje okul binasında sergilendi.

 

 

İlk kez bu yıl gerçekleştirilen Bilim Fuarı İlçe Kaymakamı Didem Dinç Özay  , Çameli Belediye Başkan Cengiz Arslan ,İlçe Emniyet Amiri Bilal Cingör, Daire amirleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun, Öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

 

Program; saat 10.00’da Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından Okul Müdürü  Bekir Özdemir tarafından yapılan açılış konuşmasından sonra kurdele kesimi, stantların gezimi ve kokteyl sunumu ile devam etti. Çameli Ortaokulu Bina içerisinde 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı kapsamında hazırlanan 20  proje  Fen ve Teknolojileri Öğretmeni  Durdu Çetin öncülüğünde ve 20  danışman öğretmenin katılımı ile proje tanıtımı yapıldı. Sergide büyük ilgi gören projelerin sunumunu öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

 

GELECEĞİN MUCİTLERİN PROJELERİNDEN ZEVK ALDIM

 

Çameli  Belediye Başkanı Arslan geleceğin mucitlerinin hazırladıkları projeleri incelemekten büyük keyif aldığını söyledi. Başkan Arslan, "Gerçekten oldukça yaratıcı projeler hazırlamışlar. başarılar Projelerini sunan Öğrencilerimize, Değerli Öğretmenlerine ve Okul İdarecilerimize teşekkür eder ve bundan sonraki  öğrencilerimizin proje  çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.