Öğretmen Evi Kuaföründen Öğretmenlere Hediye!

YAŞAM 20.11.2017 - 09:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Öğretmen Evi Kuaföründen Öğretmenlere Hediye!

Denizli’nin önde gelen kuaförlerinden Hülya Kuaför, bu sene de öğretmenleri unutmadı ve öğretmenler günü nedeniyle tüm öğretmenlere 10 gün boyunca yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu.   15 senelik tecrübesiyle, 15 Mayıs Mahallesi’nde yeni açılan Denizli Öğretmen Evi’nde hizmet vermeye başlayan Hülya Kuaför, öğretmenlere büyük bir sürpriz hazırladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tüm öğretmenlere 20 Kasım -30 Kasım tarihleri arasında yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu.   Hülya Kuaför işletmecisi Hülya Ünübol, öncelikle şimdiden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladığını belirterek, “Öğretmenlerimiz bu ülkenin yapı taşlarıdır. Çocuklarımız, gençlerimiz dolayısıyla geleceğimiz onlara emanettir. Bizde Denizli Öğretmen Evi’nin kuaförü olarak öğretmenlerimize öğretmenler günü dolayısıyla 10 günlük yüzde 50 indirim hediyesi vermek istedik. 20 Kasım-30 Kasım tarihleri arasında tüm öğretmenlerimiz bu indirimden yararlanabilir” dedi.   Hülya Ünübol, Öğretmen Evi kuaför salonlarından sadece öğretmenlerin değil tüm kadınların yararlanabileceğini ifade ederek, “Diğer müşterilerimiz için de yılsonuna kadar uyguladığımız yüzde 20 indirimimiz devam etmektedir. Müşterilerimiz büyük indirim dolayısıyla yaşanacak yoğunluktan etkilenmemeleri için 0258 211 6403 numaralı telefondan randevu alabilirler” diye konuştu.  

Denizli’nin önde gelen kuaförlerinden Hülya Kuaför, bu sene de öğretmenleri unutmadı ve öğretmenler günü nedeniyle tüm öğretmenlere 10 gün boyunca yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu.

 

15 senelik tecrübesiyle, 15 Mayıs Mahallesi’nde yeni açılan Denizli Öğretmen Evi’nde hizmet vermeye başlayan Hülya Kuaför, öğretmenlere büyük bir sürpriz hazırladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tüm öğretmenlere 20 Kasım -30 Kasım tarihleri arasında yüzde 50 indirim yapacağını duyurdu.

 

Hülya Kuaför işletmecisi Hülya Ünübol, öncelikle şimdiden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladığını belirterek, “Öğretmenlerimiz bu ülkenin yapı taşlarıdır. Çocuklarımız, gençlerimiz dolayısıyla geleceğimiz onlara emanettir. Bizde Denizli Öğretmen Evi’nin kuaförü olarak öğretmenlerimize öğretmenler günü dolayısıyla 10 günlük yüzde 50 indirim hediyesi vermek istedik. 20 Kasım-30 Kasım tarihleri arasında tüm öğretmenlerimiz bu indirimden yararlanabilir” dedi.

 

Hülya Ünübol, Öğretmen Evi kuaför salonlarından sadece öğretmenlerin değil tüm kadınların yararlanabileceğini ifade ederek, “Diğer müşterilerimiz için de yılsonuna kadar uyguladığımız yüzde 20 indirimimiz devam etmektedir. Müşterilerimiz büyük indirim dolayısıyla yaşanacak yoğunluktan etkilenmemeleri için 0258 211 6403 numaralı telefondan randevu alabilirler” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.