Okul servis şoförünü görenler şaşkınlığını gizleyemiyor

YAŞAM 14.01.2017 - 10:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Okul servis şoförünü görenler şaşkınlığını gizleyemiyor

Denizli Çameli İlçesi'nde öğrencileri taşıyan servis şoförünü görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.Denizli'de ender rastlanan olayda bir bayan sürücü okul servis şoförlüğü yapıyor.

Çameli İlçesi'nde 16 koltuklu minibüsü ile hafta içi her sabah 7’de yollara çıkan Münevver Nebiçavuşoğlu isimli bayan servis şoförü, Çameli Yaylapınar ile Kolak mahallelerinden yaşları 10-11 olan özel eğitim öğrencisini okullarına ulaştırıyor. 20 E 2888 plakalı okul öğrenci servisinde direksiyon başında görenler şaşkınlık içinde kaldığı olayda Nebiçevuşoğlu, her gün 30 km yol kat ederek kar ve kış günü kar zinciri takarak güvenli bir şekilde okula ulaştırıyor. .   E sınıfı ehliyete sahip Münevver Nebiçavuşoğlu, Çameli Atatürk Ortaokulundan 2 özel eğitim sınıfı öğrenci servis şoförlüğünü yapıyor.   Çameli KOOP Başkanı Mehmet Akdağ” Çameli’de 44 ilköğretim, 22 ortaöğretim ve 2 de özel eğitim öğrenci taşıması yapıyoruz. Servis şoförlerinden biri de bayan Münevver Nebiçavuşoğlu'dur. 10 yıldır ticari araç kullanıyor, iki yıldır bizimle çalışıyor, kendisinden çok memnunuz. Çameli Denizli Fethiye yolcu otobüsünde de bayan şoför çalıştırmayı düşünüyoruz” dedi.  
Denizli Çameli İlçesi'nde öğrencileri taşıyan servis şoförünü görenler şaşkınlığını gizleyemiyor.Denizli'de ender rastlanan olayda bir bayan sürücü okul servis şoförlüğü yapıyor.

Çameli İlçesi'nde 16 koltuklu minibüsü ile hafta içi her sabah 7’de yollara çıkan Münevver Nebiçavuşoğlu isimli bayan servis şoförü, Çameli Yaylapınar ile Kolak mahallelerinden yaşları 10-11 olan özel eğitim öğrencisini okullarına ulaştırıyor. 20 E 2888 plakalı okul öğrenci servisinde direksiyon başında görenler şaşkınlık içinde kaldığı olayda Nebiçevuşoğlu, her gün 30 km yol kat ederek kar ve kış günü kar zinciri takarak güvenli bir şekilde okula ulaştırıyor.

.

 

E sınıfı ehliyete sahip Münevver Nebiçavuşoğlu, Çameli Atatürk Ortaokulundan 2 özel eğitim sınıfı öğrenci servis şoförlüğünü yapıyor.

 

Çameli KOOP Başkanı Mehmet Akdağ” Çameli’de 44 ilköğretim, 22 ortaöğretim ve 2 de özel eğitim öğrenci taşıması yapıyoruz. Servis şoförlerinden biri de bayan Münevver Nebiçavuşoğlu'dur. 10 yıldır ticari araç kullanıyor, iki yıldır bizimle çalışıyor, kendisinden çok memnunuz. Çameli Denizli Fethiye yolcu otobüsünde de bayan şoför çalıştırmayı düşünüyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.