Okul Sporlarında Atletizm Coşkusu

SPOR 20.03.2018 - 12:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Okul Sporlarında Atletizm Coşkusu

13-16 Mart tarihlerinde Albayrak Olimpik Atletizm Sahasında gerçekleşen yarışmalarda 658 sporcu piste çıktı.   Okul Sporlarında geçtiğimiz hafta atletizm heyecanı yaşandı. Büyükşehir Belediyesine ait Albayrak’ta bulunan Spor Kompleksinde önce Okullararası Gençler Grup, ardından Yıldızlar İl Birinciliği yarışmaları yapıldı.     GENÇLER MADALYA İÇİN YARIŞTI Farklı illerden gelen genç sporcuların katıldığı Puanlı Atletizm Grup Birinciliği yarışmalarına 486 sporcu katıldı. Atma, atlama ve koşularda yarışan genç sporcular kategorilerinde dereceye girebilmek için okullarını temsil etti. Yıldızlarda ise il genelinden kızlarda 9 takım 89 öğrenci, erkeklerde 8 takım 83 öğrenci yarışma heyecanını yaşadı.   Turnuva sonunda gerçekleşen ödül töreni ile dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi.

13-16 Mart tarihlerinde Albayrak Olimpik Atletizm Sahasında gerçekleşen yarışmalarda 658 sporcu piste çıktı.

 

Okul Sporlarında geçtiğimiz hafta atletizm heyecanı yaşandı. Büyükşehir Belediyesine ait Albayrak’ta bulunan Spor Kompleksinde önce Okullararası Gençler Grup, ardından Yıldızlar İl Birinciliği yarışmaları yapıldı.  

 

GENÇLER MADALYA İÇİN YARIŞTI

Farklı illerden gelen genç sporcuların katıldığı Puanlı Atletizm Grup Birinciliği yarışmalarına 486 sporcu katıldı. Atma, atlama ve koşularda yarışan genç sporcular kategorilerinde dereceye girebilmek için okullarını temsil etti. Yıldızlarda ise il genelinden kızlarda 9 takım 89 öğrenci, erkeklerde 8 takım 83 öğrenci yarışma heyecanını yaşadı.

 

Turnuva sonunda gerçekleşen ödül töreni ile dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.