Ömer Döngeloğlu'nun

YAŞAM 30.11.2019 - 12:27, Güncelleme: 01.06.2021 - 10:15
 

Ömer Döngeloğlu'nun

Denizli İHH Arama Kurtarma ve Denizli Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından düzenlenen Ömer Döngeloğlu nun sunduğu "Yetim Peygamber" Programına Denizli halkı yoğun bir ilgi gösterdi.

Pamukkale Üniversitesi Kongre Kültür Merkezinde düzenlenen, Sunuculuğunu Serdar Çiftçi nin Yaptığı program İstiklal Marşı ile başladı. Müftü Ahmet Hulusi Eğitim Merkezi Müdürlüğü Kuran-ı Kerim öğretmeni Sedat Aydınlı hocanın Kuran-ı Kerim Tilavetiyle, programa katılanlar duygu dolu anlar yaşadılar. Denizli Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Ali Durmuş yaptığı selamlama konuşmasında Uder'i anlattı. Daha sonra kürsüye gelen Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak, programa yoğun katılım gösteren Denizli halkına teşekkürlerini sundu.     Program, Baki Koç'un yönettiği Grup Diriliş' in birbirinden güzel ilahileriyle devam etti. Udef(Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu) in, tanıtımının yapıldığı sinevizyon gösterimi ile devam eden Yetim Peygamber Programına İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu nun konuşmaları damga vurdu.     Ömer Döngeloğlu,askerliğini burada yaptığı için, Denizli'nin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirttikten sonra, 1,5 saatte Peygamber efendimizden örnekler vererek, Peygamberimizin Yetimlik yönüne vurgu yaptı. Ömer Döngeloğlu hoca konuşurken, salonda duygu dolu anlar yaşandı ve programa katılanların zaman zaman ağladıkları görüldü.     Denizli İHH Arama Kurtarma ve Denizli Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından düzenlenen "Yetim Peygamber" Programı, katılımcıların niteliği yönüylede dikkat çeken bir program oldu. Zira, programa Ak Parti Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İlhami Çiçek, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez MKYK Üyesi Halil İbrahim Özdemir gibi siyasetçilerin katılımlarından, halk çok memnun oldu. Bu yönüylede farklı ve güzel bir program oldu.   Daha sonra program, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'nin, Ömer Döngeloğlu'na verdiği Plaket ile, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın'ın Grup Diriliş adına Baki Koç'a verdiği plaket ile sona erdi.  
Denizli İHH Arama Kurtarma ve Denizli Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından düzenlenen Ömer Döngeloğlu nun sunduğu "Yetim Peygamber" Programına Denizli halkı yoğun bir ilgi gösterdi.

Pamukkale Üniversitesi Kongre Kültür Merkezinde düzenlenen, Sunuculuğunu Serdar Çiftçi nin Yaptığı program İstiklal Marşı ile başladı. Müftü Ahmet Hulusi Eğitim Merkezi Müdürlüğü Kuran-ı Kerim öğretmeni Sedat Aydınlı hocanın Kuran-ı Kerim Tilavetiyle, programa katılanlar duygu dolu anlar yaşadılar. Denizli Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Ali Durmuş yaptığı selamlama konuşmasında Uder'i anlattı. Daha sonra kürsüye gelen Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak, programa yoğun katılım gösteren Denizli halkına teşekkürlerini sundu.

 

 

Program, Baki Koç'un yönettiği Grup Diriliş' in birbirinden güzel ilahileriyle devam etti. Udef(Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu) in, tanıtımının yapıldığı sinevizyon gösterimi ile devam eden Yetim Peygamber Programına İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu nun konuşmaları damga vurdu.

 

 

Ömer Döngeloğlu,askerliğini burada yaptığı için, Denizli'nin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirttikten sonra, 1,5 saatte Peygamber efendimizden örnekler vererek, Peygamberimizin Yetimlik yönüne vurgu yaptı. Ömer Döngeloğlu hoca konuşurken, salonda duygu dolu anlar yaşandı ve programa katılanların zaman zaman ağladıkları görüldü.

 

 

Denizli İHH Arama Kurtarma ve Denizli Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından düzenlenen "Yetim Peygamber" Programı, katılımcıların niteliği yönüylede dikkat çeken bir program oldu. Zira, programa Ak Parti Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Büyük Şehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, İyi Parti İl Başkanı Hasan Akgün, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İlhami Çiçek, Yeniden Refah Partisi Genel Merkez MKYK Üyesi Halil İbrahim Özdemir gibi siyasetçilerin katılımlarından, halk çok memnun oldu. Bu yönüylede farklı ve güzel bir program oldu.

 

Daha sonra program, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'nin, Ömer Döngeloğlu'na verdiği Plaket ile, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın'ın Grup Diriliş adına Baki Koç'a verdiği plaket ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.