ORC Denizli'dahil 5 büyükşehir anket sonuçlarını açıkladı

GÜNDEM 07.02.2019 - 12:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

ORC Denizli'dahil 5 büyükşehir anket sonuçlarını açıkladı

ORC Mart 2019 Yerel seçimleri için de çalışmalara başladı. Seçimin kaderini belirleyebilecek büyükşehirler İstanbul, İzmir, Adana, Denizli ve Bursa’da yapılan anket sonuçları yayınlandı.   01 - 09 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılan anket sonuçlarında Denizli ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları Osman Zolan ve Nihat Zeybekci’nin adaylıkları henüz açıklanmadan önce yapılan anket sonuçlarında başkan adayına göre karar verecek seçmen adayları Denizli’de 20.9, İzmir’de 18.4 şeklinde açıklandı. Osman Zolan’ın ve Nihat Zeybekci’nin adaylığının bu oy oranlarına etkisi ne olacağı seçimlerde netleşecek.   24 Haziran seçimlerini bilen Araştırma şirketi ORC Mart 2019 Yerel seçimleri için de 5 büyükşehirde çalışma yaptı. Seçimin kaderini belirleyebilecek büyükşehirler İstanbul, İzmir, Adana, Denizli ve Bursa’da yapılan anket sonuçları yayınlandı. ORC'nin Mart 2019 yerel seçimlerinin nabzını tutmak için yaptığı araştırma 01 - 09 Kasım 2018 tarihleri arasında 5 Büyükşehir’de yüz yüze anket yöntemiyle gerçekleştirildi.   İttifak öncesi yapılan anket sonucu, Cumhur ve Millet İttifak adaylarına nasıl yansır bilinmez ama partilere göre yapılan anket sonuçları aşağıdaki gibidir.      

ORC Mart 2019 Yerel seçimleri için de çalışmalara başladı. Seçimin kaderini belirleyebilecek büyükşehirler İstanbul, İzmir, Adana, Denizli ve Bursa’da yapılan anket sonuçları yayınlandı.

 

01 - 09 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılan anket sonuçlarında Denizli ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları Osman Zolan ve Nihat Zeybekci’nin adaylıkları henüz açıklanmadan önce yapılan anket sonuçlarında başkan adayına göre karar verecek seçmen adayları Denizli’de 20.9, İzmir’de 18.4 şeklinde açıklandı. Osman Zolan’ın ve Nihat Zeybekci’nin adaylığının bu oy oranlarına etkisi ne olacağı seçimlerde netleşecek.

 

24 Haziran seçimlerini bilen Araştırma şirketi ORC Mart 2019 Yerel seçimleri için de 5 büyükşehirde çalışma yaptı. Seçimin kaderini belirleyebilecek büyükşehirler İstanbul, İzmir, Adana, Denizli ve Bursa’da yapılan anket sonuçları yayınlandı. ORC'nin Mart 2019 yerel seçimlerinin nabzını tutmak için yaptığı araştırma 01 - 09 Kasım 2018 tarihleri arasında 5 Büyükşehir’de yüz yüze anket yöntemiyle gerçekleştirildi.

 

İttifak öncesi yapılan anket sonucu, Cumhur ve Millet İttifak adaylarına nasıl yansır bilinmez ama partilere göre yapılan anket sonuçları aşağıdaki gibidir.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.