ORC, en başarılı milletvekillerini açıkladı

SİYASET 10.07.2020 - 12:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

ORC, en başarılı milletvekillerini açıkladı

ORC Araştırma şirketi, 2018-2020 yılının en başarılı milletvekilleri arasında yaptığı ankette, Ege Bölgesi Milletvekilleri arasında Denizli Milletvekillerinden AK Partili Şahin Tin ve CHP’li Gülizar Biçer Karaca yer aldı.   Ege Bölgesi’nin en başarılı 15 milletvekili arasında AK Parti 5, CHP 8, MHP 1 ve İYİ Parti 1 milletvekili yer aldı. 15 milletvekili arasında AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin yüzde 44.8 ile 2. sırada yer alırken, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca yüzde 36,4 oy ile 12. sırada yer aldı.   Araştırmada her milletvekili kendi seçmen grubunda değerlendirildi. Araştırmaya katılan kişilere; son 2 yılı değerlendirdiğinizde bölgesel çalışmaları, meclis çalışmaları ve halkla iletişimine göre, “Sizce ilinizin en başarılı milletvekili hangisidir?” sorusu yöneltildi. Bu çalışmada Parti Genel Başkanları değerlendirme dışı bırakıldı.   Yapılan ankette Ege Bölgesi’nde 15 Milletvekili arasında Denizli’den AK Parti’li Şahin Tin ve CHP’li Gülizar Biçer Karaca yer aldı.   AK Partili Şahin Tin; konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “ORC Araştırma şirketinin "Son 2 yılın en başarılı milletvekilleri" araştırmasında emeklerimizi takdir eden kıymetli vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bizim için en müstesna makam, gönüllerinizdeki yerimizdir. Rabbim her daim güveninize layık olabilmeyi nasip etsin.  

ORC Araştırma şirketi, 2018-2020 yılının en başarılı milletvekilleri arasında yaptığı ankette, Ege Bölgesi Milletvekilleri arasında Denizli Milletvekillerinden AK Partili Şahin Tin ve CHP’li Gülizar Biçer Karaca yer aldı.

 

Ege Bölgesi’nin en başarılı 15 milletvekili arasında AK Parti 5, CHP 8, MHP 1 ve İYİ Parti 1 milletvekili yer aldı. 15 milletvekili arasında AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin yüzde 44.8 ile 2. sırada yer alırken, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca yüzde 36,4 oy ile 12. sırada yer aldı.

 

Araştırmada her milletvekili kendi seçmen grubunda değerlendirildi. Araştırmaya katılan kişilere; son 2 yılı değerlendirdiğinizde bölgesel çalışmaları, meclis çalışmaları ve halkla iletişimine göre, “Sizce ilinizin en başarılı milletvekili hangisidir?” sorusu yöneltildi. Bu çalışmada Parti Genel Başkanları değerlendirme dışı bırakıldı.

 

Yapılan ankette Ege Bölgesi’nde 15 Milletvekili arasında Denizli’den AK Parti’li Şahin Tin ve CHP’li Gülizar Biçer Karaca yer aldı.

 

AK Partili Şahin Tin; konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “ORC Araştırma şirketinin "Son 2 yılın en başarılı milletvekilleri" araştırmasında emeklerimizi takdir eden kıymetli vatandaşlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bizim için en müstesna makam, gönüllerinizdeki yerimizdir. Rabbim her daim güveninize layık olabilmeyi nasip etsin.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.