Ormanlık alana yıldırım düştü

ASAYİŞ 12.06.2019 - 09:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ormanlık alana yıldırım düştü

Çameli-Gölhisar ilçelerine sınır olan Gedik mevkinde ormanlık alana yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangın büyümeden söndürüldü.   Dün meydana gelen gök gürültülü ve sağanak yağış esnasında Çameli ile Gölhisar ilçelerine sınır Gedik mevkii ormanlık alana düşen yıldırım sonrası çıkan yangın ekiplerin erken müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü.   Edinilen bilgiye göre, Gölhisar Çameli ilçesi Gedik mevkinde ormanlık alana yıldırım düştü. Yıldırımın bir ağaca isabet etmesi sonucu yangın çıktı. Çıkan yangını fark eden piknikçilerin durumu Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine bildirmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti.   Gölhisar ve Çameli Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazözlerin yardımı ile yangın büyümeden söndürüldü.         

Çameli-Gölhisar ilçelerine sınır olan Gedik mevkinde ormanlık alana yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

 

Dün meydana gelen gök gürültülü ve sağanak yağış esnasında Çameli ile Gölhisar ilçelerine sınır Gedik mevkii ormanlık alana düşen yıldırım sonrası çıkan yangın ekiplerin erken müdahalesi sonucu büyümeden söndürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre, Gölhisar Çameli ilçesi Gedik mevkinde ormanlık alana yıldırım düştü. Yıldırımın bir ağaca isabet etmesi sonucu yangın çıktı. Çıkan yangını fark eden piknikçilerin durumu Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine bildirmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti.

 

Gölhisar ve Çameli Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazözlerin yardımı ile yangın büyümeden söndürüldü. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.