Otomobil Domuz Sürüsüne Çarptı 4 Yaralı

ASAYİŞ 01.12.2019 - 13:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Otomobil Domuz Sürüsüne Çarptı 4 Yaralı

Denizli’nin Çivril ilçesinde otomobilin domuz sürüsüne çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralanırken 2 tane de domuz telef oldu.   Edinilen bilgilere göre kaza Çivril ilçesi Yamanlar Mahallesi'nde gece L.G. yönetimindeki 64 LS 572 plakalı otomobilin önüne çıkan domuz sürüsüne çarparak şarampole girmesiyle kaza meydana geldi. Kaza da sürücü  L.G. Ş.G., T.G. ile E.G yaralandı. Kazada 2 tane de domuz telef oldu. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli’nin Çivril ilçesinde otomobilin domuz sürüsüne çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralanırken 2 tane de domuz telef oldu.

 

Edinilen bilgilere göre kaza Çivril ilçesi Yamanlar Mahallesi'nde gece L.G. yönetimindeki 64 LS 572 plakalı otomobilin önüne çıkan domuz sürüsüne çarparak şarampole girmesiyle kaza meydana geldi. Kaza da sürücü  L.G. Ş.G., T.G. ile E.G yaralandı. Kazada 2 tane de domuz telef oldu. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.