Otomobil yayalara çarptı şarampole yuvarlandılar

DENİZLİ 05.06.2016 - 01:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Otomobil yayalara çarptı şarampole yuvarlandılar

Denizli Merkezefendi ilçesinde yaşanan korkunç kazada kontrolünü kaybeden otomobil kaldırımda yürüyen yayalara çarptı.

Denizli’de gece 22.00 sularında 29 Ekim Bulvarında meydana gelen kazada, viraja hızlı giren otomobil sürücüsü kaldırımda yayalara çarptı. Edinilen bilgiye göre olay, Bahçelievler opet kavşağı olarak bilinen noktada meydana gelirken,  iddiaya göre viraja hızlı giren araç sürücüsü kontrolü kaybetti. Yol kenarında bulunan Servergazi Devlet Hastanesi’nde görev yapan Hülya D. ve yanında bulunan iki çocuğu Berra ve Kayra D.’ye çarptı. Yaşanan kazada otomobil kaldırımdan çıkarak yayalarla birlikte şarampole yuvarlandı.  Otomobilin önüne kattığı talihsiz anne ve iki çocuğu ile birlikte otomobil sürücüsü yaralandı.  Meydana gelen kazaya önce çevredekiler müdahale etti. Sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine üç ambulans sevk edildi. 112 Acilservis ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar, Denizli Devlet Hastanesi, Servergazi Devlet Hastanesi ve Özel Sağlık Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan anne Hülya D.’nin  bel,boyun,kaburga ve kalçasında kırıklar olduğu ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü, hafif yaralı iki çocuğunun durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Denizli Merkezefendi ilçesinde yaşanan korkunç kazada kontrolünü kaybeden otomobil kaldırımda yürüyen yayalara çarptı.

Denizli’de gece 22.00 sularında 29 Ekim Bulvarında meydana gelen kazada, viraja hızlı giren otomobil sürücüsü kaldırımda yayalara çarptı.

Edinilen bilgiye göre olay, Bahçelievler opet kavşağı olarak bilinen noktada meydana gelirken,  iddiaya göre viraja hızlı giren araç sürücüsü kontrolü kaybetti. Yol kenarında bulunan Servergazi Devlet Hastanesi’nde görev yapan Hülya D. ve yanında bulunan iki çocuğu Berra ve Kayra D.’ye çarptı. Yaşanan kazada otomobil kaldırımdan çıkarak yayalarla birlikte şarampole yuvarlandı.  Otomobilin önüne kattığı talihsiz anne ve iki çocuğu ile birlikte otomobil sürücüsü yaralandı.

 Meydana gelen kazaya önce çevredekiler müdahale etti. Sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine üç ambulans sevk edildi. 112 Acilservis ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar, Denizli Devlet Hastanesi, Servergazi Devlet Hastanesi ve Özel Sağlık Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralılardan anne Hülya D.’nin  bel,boyun,kaburga ve kalçasında kırıklar olduğu ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü, hafif yaralı iki çocuğunun durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.