Öyle bir şey yaptı ki helal olsun dedirtti!

DENİZLİ 02.01.2018 - 15:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Öyle bir şey yaptı ki helal olsun dedirtti!

Denizli’de öyle bir şey yaşandı ki gören ve duyanlara helal olsun dedirtti. Günümüzde haksız kazanç elde etmek amacıyla vatandaşları dolandıran hatta cebindeki paraya göz dikenleri gördükçe, yaşanan bu ender olay insanlık ölmemiş dedirtti.   Denizli’de sabah işe gitmek için yola çıkan Ramazan Özlen isimli vatandaş, Kayıhan Tüp Geçidi’nin bulunduğu noktada, 50 lira ve su faturası buldu. Sabah 7.30 sularında gerçekleşen olayda, Ramazan Özlen, işyerine gider gitmez bilgisayarının başına oturdu. Bulduğu İsa Bakan’a ait 48 lira 70 kuruşluk faturayı kendi hesabından hemen yaptı.     Ramazan Özlen daha sonra, sosyal medya da, 50 lira para bulduğunu ve bu parayla vatandaşın su faturasını yatırdığını yazdı. Vatandaşı tanıyanların kendisine ulaşmasını istedi. Su faturasının 48 lira 70 kuruş olduğunu söyleyen Ramazan Özlen, “Sabah 7.20 gibi işe gidiyordum. Kayhan Tüp geçidini geçince yerde 50 lira ile su faturasını buldum. İşyerine gider gitmez hemen yatırdım. Çünkü, vatandaşın benden önce davranıp yatırsaydı  ve parayı düşüren bulunmasaydı para bende kalırdı.  Böyle bir durum yaşanmasın diye hemen yatırdım. Sonra da sosyal medya da bunu paylaştık. Vatandaş sosyal medyadan bana ulaştı. 1 lira 30 kuruş parasının arttığını ve istediği zaman gelip alabileceğini söyledim” dedi.   Ramazan Özlen’in bu davranışı gün boyunca sosyal medya da büyük takdir ve beğeni toplarken “Böyle güzel insanlarda varmış” dedirtti. FOTO: (DTYG)      

Denizli’de öyle bir şey yaşandı ki gören ve duyanlara helal olsun dedirtti. Günümüzde haksız kazanç elde etmek amacıyla vatandaşları dolandıran hatta cebindeki paraya göz dikenleri gördükçe, yaşanan bu ender olay insanlık ölmemiş dedirtti.

 

Denizli’de sabah işe gitmek için yola çıkan Ramazan Özlen isimli vatandaş, Kayıhan Tüp Geçidi’nin bulunduğu noktada, 50 lira ve su faturası buldu. Sabah 7.30 sularında gerçekleşen olayda, Ramazan Özlen, işyerine gider gitmez bilgisayarının başına oturdu. Bulduğu İsa Bakan’a ait 48 lira 70 kuruşluk faturayı kendi hesabından hemen yaptı.

 

 

Ramazan Özlen daha sonra, sosyal medya da, 50 lira para bulduğunu ve bu parayla vatandaşın su faturasını yatırdığını yazdı. Vatandaşı tanıyanların kendisine ulaşmasını istedi. Su faturasının 48 lira 70 kuruş olduğunu söyleyen Ramazan Özlen, “Sabah 7.20 gibi işe gidiyordum. Kayhan Tüp geçidini geçince yerde 50 lira ile su faturasını buldum. İşyerine gider gitmez hemen yatırdım. Çünkü, vatandaşın benden önce davranıp yatırsaydı  ve parayı düşüren bulunmasaydı para bende kalırdı.  Böyle bir durum yaşanmasın diye hemen yatırdım. Sonra da sosyal medya da bunu paylaştık. Vatandaş sosyal medyadan bana ulaştı. 1 lira 30 kuruş parasının arttığını ve istediği zaman gelip alabileceğini söyledim” dedi.

 

Ramazan Özlen’in bu davranışı gün boyunca sosyal medya da büyük takdir ve beğeni toplarken “Böyle güzel insanlarda varmış” dedirtti. FOTO: (DTYG)

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.