Öz'den Özbaş'a Destek Sözü

SİYASET 25.12.2019 - 12:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Öz'den Özbaş'a Destek Sözü

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz’den övgü dolu sözler. Başkan Özbaş’ı ziyaret eden Öz, “Ahmet Başkanımız çalışkan ve enerjisi yüksek bir başkanımız. Kendisinin ilçe adına yapacağı her türlü yatırımı destekliyoruz” dedi.   AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Sarayköy Koordinatörü Mehmet Kodalak, AK Parti İlçe Başkanı Volkan Gezen, AK Parti ilçe meclis üyeleri Mustafa Horzum, Hakan Gültekin, Ozan Konya, Engin Gültekin, Mestan Özkan ve Mustafa İğdeli de bulundu.     Sarayköy’ün siyasette zor bir bölge olduğunu ikinci kez AK Parti’nin ilçeyi kazanmış olmasından dolayı ilçe teşkilatını ve Belediye Başkanı Özbaş’ı tebrik eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, “ Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde Başkanımızın yapmış olduğu başarılı projelerinden dolayı ilçe halkı tekrar başkanımızı göreve getirdi. Ahmet Başkanımız çalışkan ve enerjisi yüksek bir Başkanımız. Bu çok olumlu bir durum…  Yine 5 senenin sonunda alnımızın akıyla Sarayköylü hemşehrilerimizin karşısına çıkacağımıza inanıyorum.  Bizler genel merkez olarak bu süreçte sizlerin yanındayız. Belediyemizin yanındayız. Belediyemizin yapacağı her türlü yatırımı destekliyoruz. Çorbada bizim de tuzumuzun olmasını önemsiyoruz” dedi.     İlçenin coğrafi konumunu, kültürel değerlerini, tarihini ve turizmini anlatan Başkan Özbaş, göreve geldikten sonra başarılı projelere imza attıklarını söyledi. 5 yıllık hizmet sürecinde 40 yıl içinde yapılacak hizmet destanlarına imza attıklarını ifade eden Başkan Özbaş, “ İlçemize yapmış olduğumuz tüm yatırımlarda bizlerin yanında oldunuz.  İlçemizin en önemli temel sorunlarını çözdük. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Genel Merkezimizin, milletvekillerimizin, Büyükşehir Belediyemizin, il ve ilçe teşkilatımızın desteği ile ilçemizi büyük yatırımlarla buluşturduk. Yatırımlarımızı hayata geçirirken ilçemiz şantiye haline geldi. Biz hizmetlerimizi yaparken vatandaşlarımızın destek ve sabırlarıyla projelerimizi gerçekleştirdik. Bizlerin her zaman yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Genel Merkeze, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediyemize, il ve ilçe teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.     Ziyaret sonunda Başkan Özbaş, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Öz’e Milli Mücadelede Sarayköy Hatıralarım kitabını ve Sarayköy Türkülerinin yer aldığı cd hediye etti.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz’den övgü dolu sözler. Başkan Özbaş’ı ziyaret eden Öz, “Ahmet Başkanımız çalışkan ve enerjisi yüksek bir başkanımız. Kendisinin ilçe adına yapacağı her türlü yatırımı destekliyoruz” dedi.

 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Sarayköy Koordinatörü Mehmet Kodalak, AK Parti İlçe Başkanı Volkan Gezen, AK Parti ilçe meclis üyeleri Mustafa Horzum, Hakan Gültekin, Ozan Konya, Engin Gültekin, Mestan Özkan ve Mustafa İğdeli de bulundu.

 

 

Sarayköy’ün siyasette zor bir bölge olduğunu ikinci kez AK Parti’nin ilçeyi kazanmış olmasından dolayı ilçe teşkilatını ve Belediye Başkanı Özbaş’ı tebrik eden AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, “ Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde Başkanımızın yapmış olduğu başarılı projelerinden dolayı ilçe halkı tekrar başkanımızı göreve getirdi. Ahmet Başkanımız çalışkan ve enerjisi yüksek bir Başkanımız. Bu çok olumlu bir durum…  Yine 5 senenin sonunda alnımızın akıyla Sarayköylü hemşehrilerimizin karşısına çıkacağımıza inanıyorum.  Bizler genel merkez olarak bu süreçte sizlerin yanındayız. Belediyemizin yanındayız. Belediyemizin yapacağı her türlü yatırımı destekliyoruz. Çorbada bizim de tuzumuzun olmasını önemsiyoruz” dedi.

 

 

İlçenin coğrafi konumunu, kültürel değerlerini, tarihini ve turizmini anlatan Başkan Özbaş, göreve geldikten sonra başarılı projelere imza attıklarını söyledi. 5 yıllık hizmet sürecinde 40 yıl içinde yapılacak hizmet destanlarına imza attıklarını ifade eden Başkan Özbaş, “ İlçemize yapmış olduğumuz tüm yatırımlarda bizlerin yanında oldunuz.  İlçemizin en önemli temel sorunlarını çözdük. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Genel Merkezimizin, milletvekillerimizin, Büyükşehir Belediyemizin, il ve ilçe teşkilatımızın desteği ile ilçemizi büyük yatırımlarla buluşturduk. Yatırımlarımızı hayata geçirirken ilçemiz şantiye haline geldi. Biz hizmetlerimizi yaparken vatandaşlarımızın destek ve sabırlarıyla projelerimizi gerçekleştirdik. Bizlerin her zaman yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Genel Merkeze, milletvekillerimize, Büyükşehir Belediyemize, il ve ilçe teşkilatımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Ziyaret sonunda Başkan Özbaş, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Öz’e Milli Mücadelede Sarayköy Hatıralarım kitabını ve Sarayköy Türkülerinin yer aldığı cd hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.