Özel Çocuklardan Babalarına Sürpriz

DENİZLİ 21.06.2019 - 11:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Özel Çocuklardan Babalarına Sürpriz

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’ndeki kursiyer öğrenciler ve aileleri, Babalar Günü etkinliğinde bir araya geldi.   Engelsiz Yaşam Akademisi’nde düzenlenen etkinlikte, akademide eğitim gören engelli çocuklar ve aileleri ilk önce beraber yemek yediler. Engelli öğrenciler babaları için özenle yaptıkları ‘Babalar Günü’ hediyelerini verdiler. Etkinlikte şiirler okundu. Engelli öğrenciler babalarıyla dans ettiler. Hareketli müziklerde de dans ederek hünerleri sergilediler. Özel öğrenciler iki saat süren etkinlikte aileleri ile güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.     Engelli öğrencilerin babaları, böyle bir etkinlikte bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Merkezefendi Belediyemize bu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızla Babalar Günü’nü kutladık. Çok mutlu olduk. Çocuklarımızın bizler için yaptığı hediyeler, bizleri gururlandırdı” dediler.    

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’ndeki kursiyer öğrenciler ve aileleri, Babalar Günü etkinliğinde bir araya geldi.

 

Engelsiz Yaşam Akademisi’nde düzenlenen etkinlikte, akademide eğitim gören engelli çocuklar ve aileleri ilk önce beraber yemek yediler. Engelli öğrenciler babaları için özenle yaptıkları ‘Babalar Günü’ hediyelerini verdiler. Etkinlikte şiirler okundu. Engelli öğrenciler babalarıyla dans ettiler. Hareketli müziklerde de dans ederek hünerleri sergilediler. Özel öğrenciler iki saat süren etkinlikte aileleri ile güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

 

 

Engelli öğrencilerin babaları, böyle bir etkinlikte bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Merkezefendi Belediyemize bu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızla Babalar Günü’nü kutladık. Çok mutlu olduk. Çocuklarımızın bizler için yaptığı hediyeler, bizleri gururlandırdı” dediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.