Özel insanlar ve anneleri kanser taramasından geçti

SAĞLIK 10.03.2018 - 11:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Özel insanlar ve anneleri kanser taramasından geçti

Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 40-69 yaş arası kadın üyeleri ve annelerinden oluşan 25 kadını, Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi (KETEM)’de kanser taramasından geçirdi.   Dernek olarak üyelere yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ettiklerini belirten Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aysun Tonel Karaaslan, “Derneğimizin çalışmalarına önce sağlık diyerek devam ediyoruz. Dernek çatımız altında hazırladığımız sosyal sorumluluk projelerini de genellikle sağlık, eğitim, erişebilirlik yönünde hazırlıyor ve uyguluyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle derneğimizin 40 - 69 yaş aralığındaki üyelerimizle ve üyelerimizin annelerine yönelik çağımızın en çok görülen hastalığı kansere karşı erken teşhisi sağlamak için KETEM’le birlikte kanser tarama programı düzenledik. Çağımızın en büyük hastalıklarından biri olan kanserle mücadelenin en etkin yolu erken teşhis ve erken tedavidir. Derneğimiz deki kadınlarımız için geçtiğimiz günler de randevu aldık ve birlikte KETEM'e 25 Kadınımız ile birlikte erken tanı için geldik. Bizlere bu konuda yardımlarını esirgemeyen her zaman özel insanların yanında olan başta İl Sağlık Müdürümüz Berna Öztürk'e daha sonra KETEM de görev yapan doktorlarımızdan tüm yetkililerine kadar yardımcı oldukları için çok teşekkür ederiz. 40-69 yaş arasında olan tüm hanım kardeşlerimiz KETEM'e gelerek ücretsiz olarak erken tanılarını yaptırabilirler” dedi

Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 40-69 yaş arası kadın üyeleri ve annelerinden oluşan 25 kadını, Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi (KETEM)’de kanser taramasından geçirdi.

 

Dernek olarak üyelere yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ettiklerini belirten Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aysun Tonel Karaaslan, “Derneğimizin çalışmalarına önce sağlık diyerek devam ediyoruz. Dernek çatımız altında hazırladığımız sosyal sorumluluk projelerini de genellikle sağlık, eğitim, erişebilirlik yönünde hazırlıyor ve uyguluyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle derneğimizin 40 - 69 yaş aralığındaki üyelerimizle ve üyelerimizin annelerine yönelik çağımızın en çok görülen hastalığı kansere karşı erken teşhisi sağlamak için KETEM’le birlikte kanser tarama programı düzenledik. Çağımızın en büyük hastalıklarından biri olan kanserle mücadelenin en etkin yolu erken teşhis ve erken tedavidir. Derneğimiz deki kadınlarımız için geçtiğimiz günler de randevu aldık ve birlikte KETEM'e 25 Kadınımız ile birlikte erken tanı için geldik. Bizlere bu konuda yardımlarını esirgemeyen her zaman özel insanların yanında olan başta İl Sağlık Müdürümüz Berna Öztürk'e daha sonra KETEM de görev yapan doktorlarımızdan tüm yetkililerine kadar yardımcı oldukları için çok teşekkür ederiz. 40-69 yaş arasında olan tüm hanım kardeşlerimiz KETEM'e gelerek ücretsiz olarak erken tanılarını yaptırabilirler” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.