Palyatif Bakım Merkezi Hizmete Açıldı

SAĞLIK 20.03.2018 - 13:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Palyatif Bakım Merkezi Hizmete Açıldı

Denizli Çivril Devlet Hastanesi 10 yataklı Palyatif Bakım Merkezi  ve Tomografi cihazının hizmete girişi Vali Hasan Karahan’ın  katıldığı törenle gerçekleşti.   Açılış törenine; Vali Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çivril Kaymakamı Armağan Önal, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ile hastanenin diğer idarecileri ve personeli katıldı.   Tomografi cihazının hizmete girmesi için kesilen kurdelanın ardından  Vali Hasan Karahan; Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Berna Öztürk ve sorumlu doktordan cihaz hakkında bilgiler aldı. Görüntüleme sırasında minimum radyasyon dozu kullanarak, en iyi görüntüyü sağlayacak şekilde dizayn edilmiş üs​t düzey teknolojilere sahip bir radyolojik görüntüleme sistemi olduğunu belirten Öztürk; “Bu cihaz Hastanemizde verilecek sağlık hizmeti kalitesini artıracak ayrıca tomografi görüntüleme ihtiyacı olan hastaların sevkleri önlenecek, hastalarımızın çok daha kısa sürelerde tanı ve tedavi görmesine imkan sağlayacaktır” dedi. Mamografi ve Röntgen bölümlerini de inceleyen Valimiz Hasan Karahan buradaki yeni cihazları da inceleyerek sorumlulardan bilgi aldı.       Daha sonra yaşamı tehdit eden hastalıklardan kaynaklanan problemler ile karşılaşan hastaların ve hasta yakınlarının yaşam kalitesini, başta ağrı olmak üzere tüm fiziksel, psikososyal ve ruhsal problemlerin erken tespit edilerek ve etkili değerlendirmeler yapılarak önlenmesi veya giderilmesini amacıyla hizmet verecek olan 10 yataklı Palyatitif Bakım Merkezinde açılış yapıldıktan sonra tek tek hasta odalarını ziyaret eden Vali Karahan burada yatan hasta ve yakınları ile sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.   Son olarak Diyaliz Merkezinde tedavi gören hastaları da ziyaret eden Vali Karahan  hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.    

Denizli Çivril Devlet Hastanesi 10 yataklı Palyatif Bakım Merkezi  ve Tomografi cihazının hizmete girişi Vali Hasan Karahan’ın  katıldığı törenle gerçekleşti.

 

Açılış törenine; Vali Hasan Karahan, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çivril Kaymakamı Armağan Önal, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ile hastanenin diğer idarecileri ve personeli katıldı.

 

Tomografi cihazının hizmete girmesi için kesilen kurdelanın ardından  Vali Hasan Karahan; Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Berna Öztürk ve sorumlu doktordan cihaz hakkında bilgiler aldı. Görüntüleme sırasında minimum radyasyon dozu kullanarak, en iyi görüntüyü sağlayacak şekilde dizayn edilmiş üs​t düzey teknolojilere sahip bir radyolojik görüntüleme sistemi olduğunu belirten Öztürk; “Bu cihaz Hastanemizde verilecek sağlık hizmeti kalitesini artıracak ayrıca tomografi görüntüleme ihtiyacı olan hastaların sevkleri önlenecek, hastalarımızın çok daha kısa sürelerde tanı ve tedavi görmesine imkan sağlayacaktır” dedi. Mamografi ve Röntgen bölümlerini de inceleyen Valimiz Hasan Karahan buradaki yeni cihazları da inceleyerek sorumlulardan bilgi aldı.  

 

 

Daha sonra yaşamı tehdit eden hastalıklardan kaynaklanan problemler ile karşılaşan hastaların ve hasta yakınlarının yaşam kalitesini, başta ağrı olmak üzere tüm fiziksel, psikososyal ve ruhsal problemlerin erken tespit edilerek ve etkili değerlendirmeler yapılarak önlenmesi veya giderilmesini amacıyla hizmet verecek olan 10 yataklı Palyatitif Bakım Merkezinde açılış yapıldıktan sonra tek tek hasta odalarını ziyaret eden Vali Karahan burada yatan hasta ve yakınları ile sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Son olarak Diyaliz Merkezinde tedavi gören hastaları da ziyaret eden Vali Karahan  hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.