Pamukkale Belediyesi’nde yüzlerce çocuk spor yapma imkânı buluyor

PAMUKKALE 03.07.2019 - 14:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Belediyesi’nde yüzlerce çocuk spor yapma imkânı buluyor

Pamukkale Belediyesi’nin Pamukkaleli çocukların yaz tatilinde vakitlerini olumlu bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla açtığı Yaz Spor Kursları başladı. 9-15 yaş arası çocuklar için futbol ve halk oyunları kurslarının başladığını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yaz Spor Kurslarımız dahilinde açtığımız futbol ve halk oyunlarına yoğun ilgi gösteren ailelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.   Pamukkale Belediyesi ve Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile 8 mahallede açılan futbol ve halk oyunları kursları başladı. 9-11 yaş ve 12-15 yaş olmak üzere 2 yaş grubunda düzenlenen kursların ilk günlerinde minikler eğlenceli saatler geçirdi. Kervansaray, Hürriyet, Anafartalar, Akhan, Pınarkent, Pamukkale, Irlıganlı ve Akköy mahallelerinde bulunan halı sahalarda ve belirlenen okul bahçelerinde, hafta içi her gün sabah, ikindi ve akşam olmak üzere 3 grupta gerçekleşen kurslar, Ağustos ayı sonunda tamamlanacak.     “HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”   Çocuklar için yapılan, yapılacak olumlu her projenin içinde yer aldıklarını belirten, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki “Geçtiğimiz hafta başvurularının bittiği futbol ve halkoyunları kurslarımıza yoğun ilgi oldu. Vatandaşlarımızın başvuruda gösterdikleri yoğun ilgiden de anlaşıldığı gibi, halkımız böyle güzel kursları bekliyordu. Yaz tatilinde çocuklarının verimli bir şekilde geçirmesini isteyen ailelerimize yardımcı olmak amacıyla açtığımız Yaz Spor Kurslarımız dahilindeki futbol ve halk oyunları kurslarımız başladı. Çocuklarımızın arkadaş ortamında paylaşmayı, sorumluluk bilincini, sosyalleşmesini sağlayıp, spor yaparak sağlıklı gelişim göstermelerini hedeflediğimiz kurslarımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.     ÜCRETSİZ FUTBOL VE HALK OYUNLARI KURSLARI BAŞLADI   9-11 yaş ve 12-15 yaş olmak üzere 2 yaş grubunda düzenlenen kursların ilk günlerinde minikler eğlenceli saatler geçirdi. Kurslara katılan minikler “Çok eğlenceli” olarak nitelendirdikleri kursları çok sevdiklerini dile getirdiler. Hem futbol hem de halk oyunu kurslarını birlikte alan kursiyerlerden Cennet Naz Çağlar, “Ben buradaki kursta çok eğleniyorum. Kurslarımız, etkinlerimiz gayet güzel geçiyor. Hocamız oyun oynar gibi bize bütün her şeyi öğretiyor. Ben buradan çok memnunum. İnşallah her yaz burada kurslar olur” dedi. Atlas Yıldız ise “Ben zaten aklımdan bir kursa gitmeyi düşünüyordum. Sonra ilanlardan gördüm, babamlar kayıt yaptırdı. Ben burada çok eğleniyorum. Halk oyunu öğreniyoruz. Futbol oynuyoruz. Zamanımızı geçiyoruz. Boş kalmıyoruz. Daha eğlenceli oluyor böyle. Futbolu seviyorum ama buraya gelince daha eğlenceli oluyor. Herkese de tavsiye ederim” diye konuştu.    

Pamukkale Belediyesi’nin Pamukkaleli çocukların yaz tatilinde vakitlerini olumlu bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla açtığı Yaz Spor Kursları başladı. 9-15 yaş arası çocuklar için futbol ve halk oyunları kurslarının başladığını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yaz Spor Kurslarımız dahilinde açtığımız futbol ve halk oyunlarına yoğun ilgi gösteren ailelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi ve Pamukkale Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile 8 mahallede açılan futbol ve halk oyunları kursları başladı. 9-11 yaş ve 12-15 yaş olmak üzere 2 yaş grubunda düzenlenen kursların ilk günlerinde minikler eğlenceli saatler geçirdi. Kervansaray, Hürriyet, Anafartalar, Akhan, Pınarkent, Pamukkale, Irlıganlı ve Akköy mahallelerinde bulunan halı sahalarda ve belirlenen okul bahçelerinde, hafta içi her gün sabah, ikindi ve akşam olmak üzere 3 grupta gerçekleşen kurslar, Ağustos ayı sonunda tamamlanacak.

 

 

“HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”

 

Çocuklar için yapılan, yapılacak olumlu her projenin içinde yer aldıklarını belirten, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki “Geçtiğimiz hafta başvurularının bittiği futbol ve halkoyunları kurslarımıza yoğun ilgi oldu. Vatandaşlarımızın başvuruda gösterdikleri yoğun ilgiden de anlaşıldığı gibi, halkımız böyle güzel kursları bekliyordu. Yaz tatilinde çocuklarının verimli bir şekilde geçirmesini isteyen ailelerimize yardımcı olmak amacıyla açtığımız Yaz Spor Kurslarımız dahilindeki futbol ve halk oyunları kurslarımız başladı. Çocuklarımızın arkadaş ortamında paylaşmayı, sorumluluk bilincini, sosyalleşmesini sağlayıp, spor yaparak sağlıklı gelişim göstermelerini hedeflediğimiz kurslarımızın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

ÜCRETSİZ FUTBOL VE HALK OYUNLARI KURSLARI BAŞLADI

 

9-11 yaş ve 12-15 yaş olmak üzere 2 yaş grubunda düzenlenen kursların ilk günlerinde minikler eğlenceli saatler geçirdi. Kurslara katılan minikler “Çok eğlenceli” olarak nitelendirdikleri kursları çok sevdiklerini dile getirdiler. Hem futbol hem de halk oyunu kurslarını birlikte alan kursiyerlerden Cennet Naz Çağlar, “Ben buradaki kursta çok eğleniyorum. Kurslarımız, etkinlerimiz gayet güzel geçiyor. Hocamız oyun oynar gibi bize bütün her şeyi öğretiyor. Ben buradan çok memnunum. İnşallah her yaz burada kurslar olur” dedi. Atlas Yıldız ise “Ben zaten aklımdan bir kursa gitmeyi düşünüyordum. Sonra ilanlardan gördüm, babamlar kayıt yaptırdı. Ben burada çok eğleniyorum. Halk oyunu öğreniyoruz. Futbol oynuyoruz. Zamanımızı geçiyoruz. Boş kalmıyoruz. Daha eğlenceli oluyor böyle. Futbolu seviyorum ama buraya gelince daha eğlenceli oluyor. Herkese de tavsiye ederim” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.