Pamukkale Belediyesi’nden Bebekli Ailelere Mama Desteği

PAMUKKALE 06.07.2020 - 12:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale Belediyesi’nden Bebekli Ailelere Mama Desteği

Vatandaşların her zaman yanında olan Pamukkale Belediyesi, bebekli ailelere de destek olmaya devam ediyor. 11 ay ile 15 ay aralığında bebeği olan ve talep eden ailelere devam sütü içerikli mama desteği sağlanıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale’de yaşayan her yaştan insanımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.   Pamukkale Belediyesi, bebeği olan ailelere mama desteği sağlamaya başladı. Pamukkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde 11 ay ile 15 ay aralığında bebeği olan ailelere ulaşarak, bebeklerin mama kullanıp kullanmadığını tespit ediyor. Alınan bilgilere göre devam sütü içeriği olan bebek mamaları talep eden ailelere ekipler tarafından teslim ediliyor. Kısa sürede yaklaşık 1500 aileye ulaşan ekipler, hızlı bir şekilde mamaları bebeklere ulaştırıyor.     HALKIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçede yaşayan her vatandaşa özgü hizmetlerinin olduğunu ifade ederek, “Biz her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Hangi kesimin ne tür hizmete ihtiyacı varsa ona yönelik çalışmalar yapıyoruz. 11 ay ile 15 ay aralığında bebek sahibi ailelerimize destek olmak amacıyla devam sütü içeriğinde olan mamaları kendilerine ulaştırıyoruz. Bebekleri 1 yaşında olan ailelerimize ulaşarak mama ihtiyacı olup olmadığını tespit edip, talep eden ailelere bu şekilde destek sağlamış oluyoruz. Biz Pamukkale Belediyesi olarak her yaştan ve her kesimden vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.  

Vatandaşların her zaman yanında olan Pamukkale Belediyesi, bebekli ailelere de destek olmaya devam ediyor. 11 ay ile 15 ay aralığında bebeği olan ve talep eden ailelere devam sütü içerikli mama desteği sağlanıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale’de yaşayan her yaştan insanımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi, bebeği olan ailelere mama desteği sağlamaya başladı. Pamukkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde 11 ay ile 15 ay aralığında bebeği olan ailelere ulaşarak, bebeklerin mama kullanıp kullanmadığını tespit ediyor. Alınan bilgilere göre devam sütü içeriği olan bebek mamaları talep eden ailelere ekipler tarafından teslim ediliyor. Kısa sürede yaklaşık 1500 aileye ulaşan ekipler, hızlı bir şekilde mamaları bebeklere ulaştırıyor.

 

 

HALKIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçede yaşayan her vatandaşa özgü hizmetlerinin olduğunu ifade ederek, “Biz her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Hangi kesimin ne tür hizmete ihtiyacı varsa ona yönelik çalışmalar yapıyoruz. 11 ay ile 15 ay aralığında bebek sahibi ailelerimize destek olmak amacıyla devam sütü içeriğinde olan mamaları kendilerine ulaştırıyoruz. Bebekleri 1 yaşında olan ailelerimize ulaşarak mama ihtiyacı olup olmadığını tespit edip, talep eden ailelere bu şekilde destek sağlamış oluyoruz. Biz Pamukkale Belediyesi olarak her yaştan ve her kesimden vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.