Pamukkale Belediyesi’nden Girişimcilere Kurs Desteği

PAMUKKALE 21.02.2019 - 10:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Belediyesi’nden Girişimcilere Kurs Desteği

Pamukkale Belediyesi ilklere imza atmaya devam ediyor. Denizli Ticaret Odası ve İŞKUR ile el ele veren Pamukkale Kent Konseyi, kendi işini kurmak isteyen gençlere yönelik girişimcilik kursu veriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her yönden farklı belediyecilik yaptıklarını belirterek, “Bu farklılıklarımızdan biri de girişimci olmak isteyen gençlere verdiğimiz destek oldu” dedi.   Kurulduğu 2014 yılından bu yana “Farklı belediyecilik” sloganıyla bir çok ilke imza atan Pamukkale Belediyesi, bu kez de genç girişimci adaylarına destek verdi. Pamukkale Belediyesi çatısı altında kurulan Pamukkale Kent Konseyi, Denizli Ticaret Odası ve Denizli İŞKUR ile el ele vererek kendi işini kurmak isteyen gençlere yönelik girişimcilik kursu açtı.     İLKLERE İMZA ATIYORUZ   Kursa katılanlarla bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, istihdam alanlarının oluşturulması, ilimizin, bölgemizin ekonomisinin canlandırılmasına katkı vermek amacıyla bu projeye öncülük ettiklerini belirtti. Başkan Gürlesin, “Girişimcilik çok önemli. Biz bunu bildiğimiz için İŞKUR ve Denizli Ticaret Odası ile işbirliği yaparak bu kursun açılmasını sağladık. Bu kursun en önemli özelliğini görme engelli ve işitme engelli vatandaşlarımızın da katılmış olması. Pamukkale Belediyesi olarak böyle ilklere imza atmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.     75 KİŞİ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ALACAK   Pamukkale Kent Konseyi, Denizli Ticaret Odası ve Denizli İŞKUR işbirliğinde kendi işini kurmak isteyen engelli, genç, orta yaşlı, kadın girişimciler için açılan “Uygulamalı Girişimcilik Kursu”nun ilk bölümü 12-15 Şubat tarihleri arasında tamamlandı. Uygulamalı Girişimcilik Kursları, 19-22 Mart ve 16-19 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan eğitimlerle devam edecek. Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu’nun ev sahipliğinde yapılan “Uygulamalı Girişimcilik Kursu”na toplam 75 kişi eğitim görmüş olacak.  “Uygulamalı Girişimcilik Kursu”nda eğitimleri Denizli Ticaret Odası eğitmenlerinden Besim Ogelman tarafından veriliyor. Kursiyerlere KOSGEB imkanları ve başvuruları başta olmak üzere kendi işlerini kurmak için gerekli tüm bilgiler kurs boyunca verilmiş oluyor. Kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin bu kursa katılımları da yerine getirilmesi gereken şartlar arasında yer alıyor.          

Pamukkale Belediyesi ilklere imza atmaya devam ediyor. Denizli Ticaret Odası ve İŞKUR ile el ele veren Pamukkale Kent Konseyi, kendi işini kurmak isteyen gençlere yönelik girişimcilik kursu veriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her yönden farklı belediyecilik yaptıklarını belirterek, “Bu farklılıklarımızdan biri de girişimci olmak isteyen gençlere verdiğimiz destek oldu” dedi.

 

Kurulduğu 2014 yılından bu yana “Farklı belediyecilik” sloganıyla bir çok ilke imza atan Pamukkale Belediyesi, bu kez de genç girişimci adaylarına destek verdi. Pamukkale Belediyesi çatısı altında kurulan Pamukkale Kent Konseyi, Denizli Ticaret Odası ve Denizli İŞKUR ile el ele vererek kendi işini kurmak isteyen gençlere yönelik girişimcilik kursu açtı.

 

 

İLKLERE İMZA ATIYORUZ

 

Kursa katılanlarla bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, istihdam alanlarının oluşturulması, ilimizin, bölgemizin ekonomisinin canlandırılmasına katkı vermek amacıyla bu projeye öncülük ettiklerini belirtti. Başkan Gürlesin, “Girişimcilik çok önemli. Biz bunu bildiğimiz için İŞKUR ve Denizli Ticaret Odası ile işbirliği yaparak bu kursun açılmasını sağladık. Bu kursun en önemli özelliğini görme engelli ve işitme engelli vatandaşlarımızın da katılmış olması. Pamukkale Belediyesi olarak böyle ilklere imza atmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.

 

 

75 KİŞİ GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ALACAK

 

Pamukkale Kent Konseyi, Denizli Ticaret Odası ve Denizli İŞKUR işbirliğinde kendi işini kurmak isteyen engelli, genç, orta yaşlı, kadın girişimciler için açılan “Uygulamalı Girişimcilik Kursu”nun ilk bölümü 12-15 Şubat tarihleri arasında tamamlandı. Uygulamalı Girişimcilik Kursları, 19-22 Mart ve 16-19 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan eğitimlerle devam edecek. Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu’nun ev sahipliğinde yapılan “Uygulamalı Girişimcilik Kursu”na toplam 75 kişi eğitim görmüş olacak.  “Uygulamalı Girişimcilik Kursu”nda eğitimleri Denizli Ticaret Odası eğitmenlerinden Besim Ogelman tarafından veriliyor. Kursiyerlere KOSGEB imkanları ve başvuruları başta olmak üzere kendi işlerini kurmak için gerekli tüm bilgiler kurs boyunca verilmiş oluyor. Kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin bu kursa katılımları da yerine getirilmesi gereken şartlar arasında yer alıyor.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.