Pamukkale Belediyesi’nden Kilit Parke Yol Atağı

PAMUKKALE 09.06.2020 - 15:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale Belediyesi’nden Kilit Parke Yol Atağı

Pamukkale Belediyesi, 23 mahallede beton kilit parke yol yapımı çalışmasına başladı. Güzelköy Mahallesi’nden başlanan çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “23 mahallede yaklaşık 200 bin metrekarelik alanda yol ve kaldırım döşemesi yapılacak” dedi.   Yeni normalleşme süreciyle birlikle her alanda çalışmalarına hız veren Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde beton kilit parke taşı yol ve kaldırım yapımı işlemine başladı. Bu çerçevede Akçapınar, Uzunpınar, Haytabey, Belenardıç, Eymir, Güzelpınar, Kurtluca, Akdere, Karahayıt, Kavakbaşı, Çeşmebaşı, Develi, Yukarışamlı, Pamukkale, Küçükdere, Karakova, Goncalı, Eldenizli, Güzelköy, Kale, Akhan, Karataş ve Karakurt mahallelerinde yollar beton kilit parke taşı ile kaplanıyor. Güzelköy mahallesinde başlayan çalışmalarda mahallenin yolları parke taşı ile döşenirken, aynı yolların kaldırımları da yine beton parke taşlarıyla oluşturulacak. Yıl sonuna kadar devam edecek olan çalışmalarla 23 mahallede yaklaşık 200 bin metrekare alan beton kilit parke taşı ile baştan sona yenilenmiş olacak.     “YOLUMUZ BİLE YOKTU”   Güzelköy mahallesinde yaşayan Dilaver Senem, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Daha önce bu sokakta yolumuz bile yoktu. Belediyemiz önce yolumuzu açtı, şimdi ise açılan bu yolumuzu kilit taşlarla güzelleştiriyor. Buralar önceden toz toprakken şimdi ise tertemiz bir yol oldu. Pamukkale Belediyemizin yapmış olduğu bu yol çalışmalarından dolayı başta Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederim” diye konuştu.     “DAHA GÜZEL BİR PAMUKKALE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mutlu insanların ilçesi Pamukkale’yi oluşturmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “Normalleşme süreciyle birlikte bir yandan Koronavirüsle mücadelemiz devam ederken bir yandan da vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak için çabalıyoruz. Bu bağlamda mahallelerimizin daha güzel ve refah bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı hızlandırdık. 23 mahallemizde yapılacak olan yaklaşık 200 bin metrekarelik beton kilit parke taşı döşeme işlemimiz Güzelköy mahallemizden başladı. Etap etap tam 23 mahallemizde yıl boyunca bu çalışmalarımız devam edecek. Tek amacımız Pamukkale’de yaşayan insanlarımızın mutluluğunda pay sahibi olmak. Onun için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.  

Pamukkale Belediyesi, 23 mahallede beton kilit parke yol yapımı çalışmasına başladı. Güzelköy Mahallesi’nden başlanan çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “23 mahallede yaklaşık 200 bin metrekarelik alanda yol ve kaldırım döşemesi yapılacak” dedi.

 

Yeni normalleşme süreciyle birlikle her alanda çalışmalarına hız veren Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde beton kilit parke taşı yol ve kaldırım yapımı işlemine başladı. Bu çerçevede Akçapınar, Uzunpınar, Haytabey, Belenardıç, Eymir, Güzelpınar, Kurtluca, Akdere, Karahayıt, Kavakbaşı, Çeşmebaşı, Develi, Yukarışamlı, Pamukkale, Küçükdere, Karakova, Goncalı, Eldenizli, Güzelköy, Kale, Akhan, Karataş ve Karakurt mahallelerinde yollar beton kilit parke taşı ile kaplanıyor. Güzelköy mahallesinde başlayan çalışmalarda mahallenin yolları parke taşı ile döşenirken, aynı yolların kaldırımları da yine beton parke taşlarıyla oluşturulacak. Yıl sonuna kadar devam edecek olan çalışmalarla 23 mahallede yaklaşık 200 bin metrekare alan beton kilit parke taşı ile baştan sona yenilenmiş olacak.

 

 

“YOLUMUZ BİLE YOKTU”

 

Güzelköy mahallesinde yaşayan Dilaver Senem, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Daha önce bu sokakta yolumuz bile yoktu. Belediyemiz önce yolumuzu açtı, şimdi ise açılan bu yolumuzu kilit taşlarla güzelleştiriyor. Buralar önceden toz toprakken şimdi ise tertemiz bir yol oldu. Pamukkale Belediyemizin yapmış olduğu bu yol çalışmalarından dolayı başta Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederim” diye konuştu.

 

 

“DAHA GÜZEL BİR PAMUKKALE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mutlu insanların ilçesi Pamukkale’yi oluşturmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “Normalleşme süreciyle birlikte bir yandan Koronavirüsle mücadelemiz devam ederken bir yandan da vatandaşlarımızın dertlerine derman olmak için çabalıyoruz. Bu bağlamda mahallelerimizin daha güzel ve refah bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı hızlandırdık. 23 mahallemizde yapılacak olan yaklaşık 200 bin metrekarelik beton kilit parke taşı döşeme işlemimiz Güzelköy mahallemizden başladı. Etap etap tam 23 mahallemizde yıl boyunca bu çalışmalarımız devam edecek. Tek amacımız Pamukkale’de yaşayan insanlarımızın mutluluğunda pay sahibi olmak. Onun için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.