Pamukkale Belediyesi’nden Şoför Esnafına Destek

PAMUKKALE 21.05.2020 - 12:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale Belediyesi’nden Şoför Esnafına Destek

Koronavirüs ile mücadele konusunda önemli çalışmalar imza atan Pamukkale Belediyesi, esnafları desteklemeye devam ediyor. Son olarak ilçe genelinde vatandaşlara hizmet veren minibüs durakları ile taksi durakları da dezenfekte edildi.   Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele konusunda Pamukkale Belediyesi önemli çalışmalara imza attı. Hizmet binaları, kamu binaları, özel araçlar ile esnafların iş yerleri gibi halkın kullandığı hemen hemen her yerde dezenfekte çalışmaları yapılırken, bu çalışmalar aralıksız devam ediyor. Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri dezenfekte çalışmaları çerçevesinde halkın şehir içi ulaşımını sağlayan minibüs ve taksi duraklarını steril hale getirildi. İlçe genelindeki 14 dolmuş durağı ve bir çok taksi durağında yapılan çalışmalarla şoför esnaflarına destek sağlanmış oldu. Pamukkale Belediyesi, kısa bir süre önce de yeniden hizmet vermeye başlayan berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezlerinde de dezenfekte işlemleri yapmıştı.     ESNAFLARIMIZIN YANINDAYIZ   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her zaman olduğu gibi vatandaşların sağlığı için çalıştıklarını ifade ederek, “Koronavirüs tehlikesi ortaya çıktığından beri Pamukkale Belediyesi olarak önemli çalışmalara imza attık. Tüm kamu binaları başta olmak üzere halkımızın temas ettiği hemen hemen her noktada dezenfekte çalışmalarımız oldu. Bu çalışmalarımız sadece bir kez değil sürekli bir şekilde gerçekleşiyor. Ekiplerimiz 7 gün 24 saat esasıyla dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Halkımızın şehir içi ulaşımında kullandığı dolmuşlar ile şoför esnafının bulunduğu dolmuş durakları da ekiplerimiz tarafından dezenfekte edildi. Aynı şekilde sabit taksi duraklarında da bu çalışmamız devam etti. Pamukkale Belediyesi olarak hem vatandaşlarımızın sağlığı hem de halkımıza hizmet eden esnaflarımızın sağlıklı bir şekilde çalışabilmeleri için sayısız destekler sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz. Pamukkale’de biz görevimizi sevgi, emek ve güvenle yapmaya özen gösteriyoruz. Halkımızın koronavirüs ile ilgili tedbirleri sıkı sıkı uymaya devam etmesini istiyoruz. Sağlıklı güzel günler daha da yaklaştı. O zamana kadar biraz daha sabır rica ediyoruz” dedi.  

Koronavirüs ile mücadele konusunda önemli çalışmalar imza atan Pamukkale Belediyesi, esnafları desteklemeye devam ediyor. Son olarak ilçe genelinde vatandaşlara hizmet veren minibüs durakları ile taksi durakları da dezenfekte edildi.

 

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele konusunda Pamukkale Belediyesi önemli çalışmalara imza attı. Hizmet binaları, kamu binaları, özel araçlar ile esnafların iş yerleri gibi halkın kullandığı hemen hemen her yerde dezenfekte çalışmaları yapılırken, bu çalışmalar aralıksız devam ediyor. Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri dezenfekte çalışmaları çerçevesinde halkın şehir içi ulaşımını sağlayan minibüs ve taksi duraklarını steril hale getirildi. İlçe genelindeki 14 dolmuş durağı ve bir çok taksi durağında yapılan çalışmalarla şoför esnaflarına destek sağlanmış oldu. Pamukkale Belediyesi, kısa bir süre önce de yeniden hizmet vermeye başlayan berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezlerinde de dezenfekte işlemleri yapmıştı.

 

 

ESNAFLARIMIZIN YANINDAYIZ

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her zaman olduğu gibi vatandaşların sağlığı için çalıştıklarını ifade ederek, “Koronavirüs tehlikesi ortaya çıktığından beri Pamukkale Belediyesi olarak önemli çalışmalara imza attık. Tüm kamu binaları başta olmak üzere halkımızın temas ettiği hemen hemen her noktada dezenfekte çalışmalarımız oldu. Bu çalışmalarımız sadece bir kez değil sürekli bir şekilde gerçekleşiyor. Ekiplerimiz 7 gün 24 saat esasıyla dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Halkımızın şehir içi ulaşımında kullandığı dolmuşlar ile şoför esnafının bulunduğu dolmuş durakları da ekiplerimiz tarafından dezenfekte edildi. Aynı şekilde sabit taksi duraklarında da bu çalışmamız devam etti. Pamukkale Belediyesi olarak hem vatandaşlarımızın sağlığı hem de halkımıza hizmet eden esnaflarımızın sağlıklı bir şekilde çalışabilmeleri için sayısız destekler sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz. Pamukkale’de biz görevimizi sevgi, emek ve güvenle yapmaya özen gösteriyoruz. Halkımızın koronavirüs ile ilgili tedbirleri sıkı sıkı uymaya devam etmesini istiyoruz. Sağlıklı güzel günler daha da yaklaştı. O zamana kadar biraz daha sabır rica ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.