Pamukkale Belediyesi Zabıtası Denetimde

PAMUKKALE 19.12.2019 - 15:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale Belediyesi Zabıtası Denetimde

İlçe genelinde vatandaşların esnaflardan aldıkları hizmetlerin sağlıklı olması için Pamukkale Belediyesi zaman zaman denetimler gerçekleştiriyor. Yaklaşan yeni yıl öncesi ekipleri kuruyemişçi, restoran, kafe, market ve hediyelik eşya satış yerleri gibi işletmeleri denetledi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yapılan denetimler vatandaşlarımızın sağlıklı hizmet alması adına çok önemli” dedi.   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe halkının hijyenik, sağlık koşullarına uygun tüketim yapabilmelerini sağlamak için yıl boyunca sürdürdükleri Zabıta denetimlerini, alışveriş yoğunluğunun arttığı bugünlerde daha da artırdıklarını bildirdi. Pamukkale Belediyesi Zabıta Ekipleri, yeni yıl öncesi vatandaşların daha çok tercih ettikleri kuruyemişçi, restoran, kafe, market ve hediyelik eşya satış yerlerinde denetimlerini arttırdı. 2020 yılına girmeye günler kala, vatandaşların yoğun olarak alışveriş yaptığı bugünlerde Pamukkale’de işyerlerini sıkı denetime alan ekipler, satışa sunulan gıdaların sağlıklı olup olmadığını, hijyen şartlarına uygunluğunu, üretim ve son kullanma tarihlerini ve faaliyet belgelerini kontrol etti.     “HER ŞEY VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN”   Vatandaşın sağlığını tehdit edecek üretime ve kaçak ürün satışına izin vermediklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Halkımızın sağlığı bizim için önemli. Düzenli denetimlerimizi, yeni yıl gibi alışverişin arttığı bugünlerde daha da sıklaştırdık. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmaları gerekmektedir. Halkımız şikâyetleri ile ilgili olarak 444 9 220 numaralı telefondan belediyemize ulaşarak yapabilirler. Zabıta ekiplerimiz anında şikâyetleri değerlendirerek, gerekli işlemleri yapacaklardır. Tüm halkımıza güvenli ve huzurlu alışverişler diliyoruz” ifadelerini kullandı.  

İlçe genelinde vatandaşların esnaflardan aldıkları hizmetlerin sağlıklı olması için Pamukkale Belediyesi zaman zaman denetimler gerçekleştiriyor. Yaklaşan yeni yıl öncesi ekipleri kuruyemişçi, restoran, kafe, market ve hediyelik eşya satış yerleri gibi işletmeleri denetledi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yapılan denetimler vatandaşlarımızın sağlıklı hizmet alması adına çok önemli” dedi.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe halkının hijyenik, sağlık koşullarına uygun tüketim yapabilmelerini sağlamak için yıl boyunca sürdürdükleri Zabıta denetimlerini, alışveriş yoğunluğunun arttığı bugünlerde daha da artırdıklarını bildirdi. Pamukkale Belediyesi Zabıta Ekipleri, yeni yıl öncesi vatandaşların daha çok tercih ettikleri kuruyemişçi, restoran, kafe, market ve hediyelik eşya satış yerlerinde denetimlerini arttırdı. 2020 yılına girmeye günler kala, vatandaşların yoğun olarak alışveriş yaptığı bugünlerde Pamukkale’de işyerlerini sıkı denetime alan ekipler, satışa sunulan gıdaların sağlıklı olup olmadığını, hijyen şartlarına uygunluğunu, üretim ve son kullanma tarihlerini ve faaliyet belgelerini kontrol etti.

 

 

“HER ŞEY VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN”

 

Vatandaşın sağlığını tehdit edecek üretime ve kaçak ürün satışına izin vermediklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Halkımızın sağlığı bizim için önemli. Düzenli denetimlerimizi, yeni yıl gibi alışverişin arttığı bugünlerde daha da sıklaştırdık. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmaları gerekmektedir. Halkımız şikâyetleri ile ilgili olarak 444 9 220 numaralı telefondan belediyemize ulaşarak yapabilirler. Zabıta ekiplerimiz anında şikâyetleri değerlendirerek, gerekli işlemleri yapacaklardır. Tüm halkımıza güvenli ve huzurlu alışverişler diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.