Pamukkale Belediyespor Deplasmanda Galip: 42-57

PAMUKKALE 25.02.2019 - 12:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Belediyespor Deplasmanda Galip: 42-57

Denizli’yi Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’nde mücadele eden Pamukkale Belediyespor, ligin 10. haftasında deplasmanda Genç Efeler Belediyespor’u 57-42 yendi. Mavi-beyazlı takım bu sonuçla liderle aynı puana ulaştı.   Pamukkale Belediyesi’nin 2015 yılında kurduğu Pamukkale Spor Kulübü’nün ilk branşı olan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, 2018-2019 sezonunda da Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’nde Denizli’yi başarıyla temsil ediyor. Bu sezon aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken mavi-beyazlı takım ligin 10. Haftasında deplasmanda Aydın Genç Efeler Belediyespor’a konuk oldu. Atatürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakaya hızlı başlayan mavi-beyazlı takım ilk periyodu 15-10 önde tamamladı. Ev sahibi takım ikinci periyodda oyunu dengelerken bu bölümde iki takım da 12’şer sayı kaydetti. Devre Pamukkale Belediyespor’un 27-22 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın üçüncü periyodunda iyi oyununu sürdüren mavi-beyazlı takım bu bölümde 13 sayı bulurken rakibine sadece 6 sayı imkanı verdi.  Maçın son bölümünde ise Pamukkale Belediyespor’un iyi oyunu devam etti. Ev sahibi Aydın temsilcisinin de iyi oyuna karşılık vermesi ile heyecan had safhaya yükseldi. Bu bölümde 17 sayı bulan mavi-beyazlı takım rakibinin 14 sayısına engel olamadı ama salondan 57-42 galip ayrılmayı bildi.     LİDERLE PUAN PUANA GELİNDİ Gruptaki diğer maçlarda ise İstanbul Engelliler sahasında Yeşilgönen Belediyesi’ne 69-35 yenilirken, İzmir Karşıyaka İzmir RSK’yı 59-28 yendi. Bu sonuçların ardından bu haftayı bay takım olarak geçiren 1453 ESK 16 puanla liderliğini devam ederken, Pamukkale Belediyesi ise yine 16 puan ve averajla ikinci sırada yer buldu. 14 puanla İzmir Karşıyaka üçüncü sırada yer alırken, 13 puanda kalan Aydın Genç Efeler Belediyespor dördüncü sırada yer aldı. Beşinci sırada 11 puanla Yeşil Gönen Belediyespor takımı bulunurken, altıncı İzmir RSK ve yedi,nci İstanbul ESK’nın ise 10’ar puanı var. Ligde 11. Haftada Pamukkale Belediyespor bu haftayı bay takım olarak geçirecek. Grupta 3 Mart Pazar günü 1453 ESK – İzmir RSK, Yeşilgönen Belediyespor – Aydın Genç Efeler Belediyespor ve İstanbul ESK- İzmir Karşıyaka maçları oynanacak. Pamukkale Belediyespor, 12. Haftada deplasmanda İzmir RSK ile mücadele ederken, 13. Haftada sahasında 1453 ESK’yı konuk edecek. Mavi-beyazlı takım sezonun son maçını ise 23 Mart’ta deplasmanda İzmir Karşıyaka ile yapacak.  

Denizli’yi Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’nde mücadele eden Pamukkale Belediyespor, ligin 10. haftasında deplasmanda Genç Efeler Belediyespor’u 57-42 yendi. Mavi-beyazlı takım bu sonuçla liderle aynı puana ulaştı.

 

Pamukkale Belediyesi’nin 2015 yılında kurduğu Pamukkale Spor Kulübü’nün ilk branşı olan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, 2018-2019 sezonunda da Tekerlekli Sandalye Basketbol Mehmet Gülmez Deplasmanlı Bölgesel A Ligi’nde Denizli’yi başarıyla temsil ediyor. Bu sezon aldığı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çeken mavi-beyazlı takım ligin 10. Haftasında deplasmanda Aydın Genç Efeler Belediyespor’a konuk oldu. Atatürk Spor Salonu’nda yapılan müsabakaya hızlı başlayan mavi-beyazlı takım ilk periyodu 15-10 önde tamamladı. Ev sahibi takım ikinci periyodda oyunu dengelerken bu bölümde iki takım da 12’şer sayı kaydetti. Devre Pamukkale Belediyespor’un 27-22 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın üçüncü periyodunda iyi oyununu sürdüren mavi-beyazlı takım bu bölümde 13 sayı bulurken rakibine sadece 6 sayı imkanı verdi.  Maçın son bölümünde ise Pamukkale Belediyespor’un iyi oyunu devam etti. Ev sahibi Aydın temsilcisinin de iyi oyuna karşılık vermesi ile heyecan had safhaya yükseldi. Bu bölümde 17 sayı bulan mavi-beyazlı takım rakibinin 14 sayısına engel olamadı ama salondan 57-42 galip ayrılmayı bildi.

 

 

LİDERLE PUAN PUANA GELİNDİ

Gruptaki diğer maçlarda ise İstanbul Engelliler sahasında Yeşilgönen Belediyesi’ne 69-35 yenilirken, İzmir Karşıyaka İzmir RSK’yı 59-28 yendi. Bu sonuçların ardından bu haftayı bay takım olarak geçiren 1453 ESK 16 puanla liderliğini devam ederken, Pamukkale Belediyesi ise yine 16 puan ve averajla ikinci sırada yer buldu. 14 puanla İzmir Karşıyaka üçüncü sırada yer alırken, 13 puanda kalan Aydın Genç Efeler Belediyespor dördüncü sırada yer aldı. Beşinci sırada 11 puanla Yeşil Gönen Belediyespor takımı bulunurken, altıncı İzmir RSK ve yedi,nci İstanbul ESK’nın ise 10’ar puanı var. Ligde 11. Haftada Pamukkale Belediyespor bu haftayı bay takım olarak geçirecek. Grupta 3 Mart Pazar günü 1453 ESK – İzmir RSK, Yeşilgönen Belediyespor – Aydın Genç Efeler Belediyespor ve İstanbul ESK- İzmir Karşıyaka maçları oynanacak. Pamukkale Belediyespor, 12. Haftada deplasmanda İzmir RSK ile mücadele ederken, 13. Haftada sahasında 1453 ESK’yı konuk edecek. Mavi-beyazlı takım sezonun son maçını ise 23 Mart’ta deplasmanda İzmir Karşıyaka ile yapacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.