Pamukkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Sezonu Açıyor

PAMUKKALE 09.10.2020 - 15:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Sezonu Açıyor

Kadınlar Voleybol 2. Ligi 3. Grup’ta mücadele edecek olan Pamukkale Belediyespor, 2020-2021 sezonunun ilk maçında 11 Ekim Pazar günü Arkasspor’u konuk edecek. Pamukkale Belediye Başkanı ve Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı Avni Örki, “Yeni sezonda takımımıza başarılar diliyorum” dedi.   Pamukkale Belediye Spor Kulübü, 2020-2021 sezonunda Kadınlar 2. Voleybol Ligi 3. Grup’ta mücadele edecek. Tarihinde ilk kez 2. Lig’de yer alacak olan mavi-beyazlı takım sezon öncesi kadrosunu önemli transferlerle güçlendirmişti. Pamukkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, antrenör Mehmet Ali Ayhan gözetiminde yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempoda gerçekleştirdi.  Sezon öncesi 5 hazırlık maçı oynayan mavi-beyazlı takım Bornova Belediyespor’u 3-2, Aydın Gençlik Hizmetleri’ni 3-0 ve Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 yenerken, Salihli Belediyespor ve TFL Altekma’ya da 3-2 yenildi.     İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ   Türkiye Voleybol 2. Ligi 3. Grup’ta yer alan Pamukkale Belediyespor, 2020-2021 sezonunun ilk maçını 11 Ekim Pazar günü Hasan Güngör Spor Salonu’nda oynayacak. Saat 15.00’deki maçta mavi-beyazlı takımın rakibi İzmir temsilcisi Arkasspor olacak. Maç, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanacak. Pamukkale Belediyespor Kadınlar Voleybol Takımı, sırasıyla Fethiye Doğa Sporları, Salihli Belediyespor, Aydın Büyükşehir Belediyespor, Aydın Gençlik Hizmetlerispor, İzmir TFL Altekma, İzmir Rota Koleji, Merkezefendi Belediyespor, Akhisargücü, İzmir Dostspor ve Bornova Belediyespor ile karşılaşacak. Pamukkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Mehmet Ali Ayhan sezona iyi bir şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, “Haftada 5 gün çift idman yaparak sezona hazırlandık. Yeni kurulan bir takım olduğumuz için hazırlık maçları bizim için önemliydi. Bu maçlarda sezona büyük ölçüde hazır olduğumuz görüntüsü verdik. Bu hafta sezonun ilk maçında hedefimiz galibiyet.  Asıl amacımız ise Denizli’de voleybola olan ilginin artmasını sağlamak. Elde edeceğimiz başarılarla da gençlere iyi örnek olmak istiyoruz. Bunları yaparken de 1. Lig’e çıkma yolundaki ilk adım Play-offlara kalmayı planlıyoruz. Oradan da 1. Lig’e çıkmak nihai hedefimiz” diye konuştu.     BAŞARILAR DİLİYORUM   Pamukkale Belediye Başkanı ve Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı Avni Örki, bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan kadın voleybol takımına başarılar dileyerek, “Adımızı taşıyan kulübün kadın voleybol takımı 2020-2021 sezonunda 2. Lig’de mücadele edecek. Kulübümüz ilk kez bu ligde mücadele ederken, başarılı olunması için gereken ne varsa yapıyoruz.  Sezon öncesi hazırlıklarını iyi bir şekilde yapan takımımızın, gençlerin bu branşı sevmesini ve tercih etmesini sağlayacak başarılar elde edeceğine olan inancım tam. Kadın voleybolcularımıza 2020-2021 sezonunda sakatlıksız ve başarılı bir sezon diliyorum” dedi.     

Kadınlar Voleybol 2. Ligi 3. Grup’ta mücadele edecek olan Pamukkale Belediyespor, 2020-2021 sezonunun ilk maçında 11 Ekim Pazar günü Arkasspor’u konuk edecek. Pamukkale Belediye Başkanı ve Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı Avni Örki, “Yeni sezonda takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

Pamukkale Belediye Spor Kulübü, 2020-2021 sezonunda Kadınlar 2. Voleybol Ligi 3. Grup’ta mücadele edecek. Tarihinde ilk kez 2. Lig’de yer alacak olan mavi-beyazlı takım sezon öncesi kadrosunu önemli transferlerle güçlendirmişti. Pamukkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, antrenör Mehmet Ali Ayhan gözetiminde yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempoda gerçekleştirdi.  Sezon öncesi 5 hazırlık maçı oynayan mavi-beyazlı takım Bornova Belediyespor’u 3-2, Aydın Gençlik Hizmetleri’ni 3-0 ve Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 yenerken, Salihli Belediyespor ve TFL Altekma’ya da 3-2 yenildi.

 

 

İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

 

Türkiye Voleybol 2. Ligi 3. Grup’ta yer alan Pamukkale Belediyespor, 2020-2021 sezonunun ilk maçını 11 Ekim Pazar günü Hasan Güngör Spor Salonu’nda oynayacak. Saat 15.00’deki maçta mavi-beyazlı takımın rakibi İzmir temsilcisi Arkasspor olacak. Maç, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanacak. Pamukkale Belediyespor Kadınlar Voleybol Takımı, sırasıyla Fethiye Doğa Sporları, Salihli Belediyespor, Aydın Büyükşehir Belediyespor, Aydın Gençlik Hizmetlerispor, İzmir TFL Altekma, İzmir Rota Koleji, Merkezefendi Belediyespor, Akhisargücü, İzmir Dostspor ve Bornova Belediyespor ile karşılaşacak. Pamukkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Mehmet Ali Ayhan sezona iyi bir şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, “Haftada 5 gün çift idman yaparak sezona hazırlandık. Yeni kurulan bir takım olduğumuz için hazırlık maçları bizim için önemliydi. Bu maçlarda sezona büyük ölçüde hazır olduğumuz görüntüsü verdik. Bu hafta sezonun ilk maçında hedefimiz galibiyet.  Asıl amacımız ise Denizli’de voleybola olan ilginin artmasını sağlamak. Elde edeceğimiz başarılarla da gençlere iyi örnek olmak istiyoruz. Bunları yaparken de 1. Lig’e çıkma yolundaki ilk adım Play-offlara kalmayı planlıyoruz. Oradan da 1. Lig’e çıkmak nihai hedefimiz” diye konuştu.

 

 

BAŞARILAR DİLİYORUM

 

Pamukkale Belediye Başkanı ve Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı Avni Örki, bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan kadın voleybol takımına başarılar dileyerek, “Adımızı taşıyan kulübün kadın voleybol takımı 2020-2021 sezonunda 2. Lig’de mücadele edecek. Kulübümüz ilk kez bu ligde mücadele ederken, başarılı olunması için gereken ne varsa yapıyoruz.  Sezon öncesi hazırlıklarını iyi bir şekilde yapan takımımızın, gençlerin bu branşı sevmesini ve tercih etmesini sağlayacak başarılar elde edeceğine olan inancım tam. Kadın voleybolcularımıza 2020-2021 sezonunda sakatlıksız ve başarılı bir sezon diliyorum” dedi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.