Pamukkale Belediyespor’un Grubu Belli Oldu

PAMUKKALE 08.08.2019 - 13:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale Belediyespor’un Grubu Belli Oldu

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının 2019-2020 sezonunda yer alacağı grup belli oldu. Mavi-beyazlı takım 9 takımlı A Grubu’nda yer aldı. Mavi-beyazlı takım sezonun ilk maçını ise deplasmanda Samsun Kuzey Yıldızı ile oynayacak.   Pamukkale Belediyesi’ni temsil ettiği Bölgesel A Ligi’nden geçen sezonu başarıyla geçirip 3. Lig’e çıkarak tamamlayan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu 2019-2020 Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Lig Şehit Teknisyen Astsubay Başçavuş İlyas Kaya sezonunda mücadele edecek. Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın mücadele edeceği grup ve rakipleri belli oldu. Buna göre mavi-beyazlı takım A Grubu’nda yer alacak. 2019-2020 Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Lig Şehit Teknisyen Astsubay Başçavuş İlyas Kaya sezonunda Pamukkale Belediyespor, İzmir Karşıyaka, Aydın genç Efelerspor, İstanbul Engellilerspor, İzmir Rehabilitasyon Kulübü, Yeşil Gönen Bedensel Engellilerspor, Karabük Demir Kartalspor, Samsun Çarşamba Engelliler ve Samsun Kuzey Yıldızı Engellilerspor Kulübü ile aynı grupta yer alacak.   MAÇLAR EKİM’DE BAŞLIYOR   A Grubu’nda 2019-2020 sezonunda oynanacak olan maçların programı da belli oldu. Buna göre Pamukkale Belediyespor sezona 27 Ekim’de Samsun Kuzey Yıldızı maçıyla başlayacak. 2 Kasım’da sahasında İstanbul Engelliler ile karşılaşacak olan mavi-beyazlı takım, 10 Kasım’da deplasmanda İzmir Karşıyaka, 17 Kasım’da iç sahada Yeşil Gönen Engelliler, 24 Kasım’da deplasmanda Karabük Demir Kartal, 1 Aralık’ta sahasında Samsun Çarşamba ile karşılaştıktan sonra 7. Haftayı bay takım olarak geçirecek. Pamukkale Belediyespor,15 Aralık’ta deplasmanda İzmir RSK ve 22 Aralık’ta da sahasında Aydın Genç Efelerspor ile mücadele ederek devreyi tamamlayacak.

Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının 2019-2020 sezonunda yer alacağı grup belli oldu. Mavi-beyazlı takım 9 takımlı A Grubu’nda yer aldı. Mavi-beyazlı takım sezonun ilk maçını ise deplasmanda Samsun Kuzey Yıldızı ile oynayacak.

 

Pamukkale Belediyesi’ni temsil ettiği Bölgesel A Ligi’nden geçen sezonu başarıyla geçirip 3. Lig’e çıkarak tamamlayan Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu 2019-2020 Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Lig Şehit Teknisyen Astsubay Başçavuş İlyas Kaya sezonunda mücadele edecek. Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın mücadele edeceği grup ve rakipleri belli oldu. Buna göre mavi-beyazlı takım A Grubu’nda yer alacak. 2019-2020 Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Lig Şehit Teknisyen Astsubay Başçavuş İlyas Kaya sezonunda Pamukkale Belediyespor, İzmir Karşıyaka, Aydın genç Efelerspor, İstanbul Engellilerspor, İzmir Rehabilitasyon Kulübü, Yeşil Gönen Bedensel Engellilerspor, Karabük Demir Kartalspor, Samsun Çarşamba Engelliler ve Samsun Kuzey Yıldızı Engellilerspor Kulübü ile aynı grupta yer alacak.

 

MAÇLAR EKİM’DE BAŞLIYOR

 

A Grubu’nda 2019-2020 sezonunda oynanacak olan maçların programı da belli oldu. Buna göre Pamukkale Belediyespor sezona 27 Ekim’de Samsun Kuzey Yıldızı maçıyla başlayacak. 2 Kasım’da sahasında İstanbul Engelliler ile karşılaşacak olan mavi-beyazlı takım, 10 Kasım’da deplasmanda İzmir Karşıyaka, 17 Kasım’da iç sahada Yeşil Gönen Engelliler, 24 Kasım’da deplasmanda Karabük Demir Kartal, 1 Aralık’ta sahasında Samsun Çarşamba ile karşılaştıktan sonra 7. Haftayı bay takım olarak geçirecek. Pamukkale Belediyespor,15 Aralık’ta deplasmanda İzmir RSK ve 22 Aralık’ta da sahasında Aydın Genç Efelerspor ile mücadele ederek devreyi tamamlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.