Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni’nde son kayıt günü 22 Mart

PAMUKKALE 20.03.2018 - 12:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni’nde son kayıt günü 22 Mart

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği halı saha futbol turnuvası “Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018” adıyla yapılacak. 5 Mart’tan itibaren kayıtlar devam ederken, kayıt için son gün 22 Mart Perşembe. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvamıza tüm mahallerden gençlerimizin katılmasını bekliyoruz. Kayıt için son tarih 22 Mart” dedi.   Pamukkale Belediyesi, 2015 yılından bu yana geleneksel olarak devam ettirdiği projelerden biri olan futbol şöleninin yedincisi için geri sayım devam ediyor. Bu yılın ilk etkinliği “Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası” adıyla gerçekleşecek.  Her mahalleyi en çok 2 takımın temsil edebileceği turnuvaya başvurular 5 Mart tarihinde başlamıştı. Turnuvaya katılım için takımını kuran gençler başvurularına yapmaya devam ediyor. “Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası”na katılım için gerekli şartlar, statü ve detaylı bilgi Pamukkale Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.pamukkale.bel.tr adresinden edinilebilir. Turnuvaya son başvuru ise 22 Mart Perşembe günü mesai saati bitimine kadar yapılabilecek.   MAÇLAR ELEME USULÜ OYNANACAK   Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen futbol şöleninde maçlar eleme usulü oynanacak. 10 kişilik takımını oluşturan takımlar, bağlı bulundukları mahalle muhtarlığından listeyi onaylattıktan sonra gerekli olan belgelerle birlikte Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasında bulunan Kültür Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecekler. Pamukkale Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptırdığı halı sahalarda oynanacak olan müsabakalara katılacak olan takımları isimlerinin Türkçe olması gerekiyor. Bugüne kadar yapılan futbol şölenlerinde Örenspor 2 kez mutlu sona ulaşırken, Develispor, Pamukkalespor, Tekkeköyspor ve son turnuvada ise Kaplanlarspor şampiyon olmayı başaran takımlar olmuştu.   “KATILIMI BEKLİYORUZ”   “68 mahalle ve 343 bin 920 kişilik nüfusuyla Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de, mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz turnuvamızın yedincisi gerçekleşecek” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Turnuvamızda her mahalleyi en çok 2 takım temsil edecek. Bu projemizle ilçemizde spor yapmak isteyen gençleri bir araya da getirmek istiyoruz. Belediye olarak bir çok mahallemizde yapımı tamamlanan halı sahalarımızın da aktif olarak kullanılmasını da sağlıyoruz. Biz her zaman olduğu gibi sporun ve sporcunun yanında olmaya da devam edeceğiz. Turnuvaya katılmak için gerekli evraklarla başvuru süresi 22 Mart günü mesai saati sonuna kadar devam ediyor. Tüm gençlerimizi çeşitli ödüllerin verileceği turnuvamıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği halı saha futbol turnuvası “Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018” adıyla yapılacak. 5 Mart’tan itibaren kayıtlar devam ederken, kayıt için son gün 22 Mart Perşembe. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvamıza tüm mahallerden gençlerimizin katılmasını bekliyoruz. Kayıt için son tarih 22 Mart” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi, 2015 yılından bu yana geleneksel olarak devam ettirdiği projelerden biri olan futbol şöleninin yedincisi için geri sayım devam ediyor. Bu yılın ilk etkinliği “Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası” adıyla gerçekleşecek.  Her mahalleyi en çok 2 takımın temsil edebileceği turnuvaya başvurular 5 Mart tarihinde başlamıştı. Turnuvaya katılım için takımını kuran gençler başvurularına yapmaya devam ediyor. “Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası”na katılım için gerekli şartlar, statü ve detaylı bilgi Pamukkale Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.pamukkale.bel.tr adresinden edinilebilir. Turnuvaya son başvuru ise 22 Mart Perşembe günü mesai saati bitimine kadar yapılabilecek.

 

MAÇLAR ELEME USULÜ OYNANACAK

 

Mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen futbol şöleninde maçlar eleme usulü oynanacak. 10 kişilik takımını oluşturan takımlar, bağlı bulundukları mahalle muhtarlığından listeyi onaylattıktan sonra gerekli olan belgelerle birlikte Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasında bulunan Kültür Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecekler. Pamukkale Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptırdığı halı sahalarda oynanacak olan müsabakalara katılacak olan takımları isimlerinin Türkçe olması gerekiyor. Bugüne kadar yapılan futbol şölenlerinde Örenspor 2 kez mutlu sona ulaşırken, Develispor, Pamukkalespor, Tekkeköyspor ve son turnuvada ise Kaplanlarspor şampiyon olmayı başaran takımlar olmuştu.

 

“KATILIMI BEKLİYORUZ”

 

“68 mahalle ve 343 bin 920 kişilik nüfusuyla Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de, mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz turnuvamızın yedincisi gerçekleşecek” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Turnuvamızda her mahalleyi en çok 2 takım temsil edecek. Bu projemizle ilçemizde spor yapmak isteyen gençleri bir araya da getirmek istiyoruz. Belediye olarak bir çok mahallemizde yapımı tamamlanan halı sahalarımızın da aktif olarak kullanılmasını da sağlıyoruz. Biz her zaman olduğu gibi sporun ve sporcunun yanında olmaya da devam edeceğiz. Turnuvaya katılmak için gerekli evraklarla başvuru süresi 22 Mart günü mesai saati sonuna kadar devam ediyor. Tüm gençlerimizi çeşitli ödüllerin verileceği turnuvamıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.