Pamukkale’de bayram öncesi şenlikler devam ediyor

PAMUKKALE 16.08.2018 - 13:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale’de bayram öncesi şenlikler devam ediyor

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu hafta gerçekleşecek olan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” çocuk eğlencesinin Karataş ve Yeniköy Mahallesi’nde gerçekleşeceğini belirtti.Başkan Gürlesin, “Yaz boyunca her hafta iki farklı mahallede düzenlediğimiz çocuk şenliklerimize, bayram coşkusunu da içine alarak Karataş ve Yeniköy mahallelerimizde gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı şenliklerimize bekliyoruz” dedi.     Pamukkale Belediyesi’nin yaz boyunca ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif seçenekler sunmak amacıyla, her hafta farklı iki mahallede düzenlediği “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” eğlenceleri Kurban Bayramı öncesi Karataş ve Yeniköy Mahallelerinde düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl başlatılan çocuk şenlikleri Pamukkale halkı tarafından büyük beğeni toplarken, vatandaşlar yoğun katılım gösteriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  bu hafta 17 Ağustos 2018 Cuma günü Karataş Mahallesi Mesirelik alanında, 18 Temmuz Cumartesi günü Yeniköy Mahallesi pazaryerinde düzenlenecek çocuk şenliğine mahalle halkıyla birlikte, tüm ilçe vatandaşlarını etkinliğe davet etti. Başkan Gürlesin, “Kurban Bayramı öncesi, bayramın tatlı heyecanı ve mutluluğunu yaşadığımız bu hafta sonunda da çocuk şenliklerimize devam ediyoruz. Cuma akşam Karataş Mahallesi’nde Mesirelik alanında, Cumartesi akşamı da Yeniköy Mahallesi pazaryerindeçocuk şenliğimiz var. Burada çocuk oyun grupları, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunlar çocuklarımızı bekliyor. Çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmelerini amaçladığımız ve saat 20.00’de başlayacak etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.        

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu hafta gerçekleşecek olan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” çocuk eğlencesinin Karataş ve Yeniköy Mahallesi’nde gerçekleşeceğini belirtti.Başkan Gürlesin, “Yaz boyunca her hafta iki farklı mahallede düzenlediğimiz çocuk şenliklerimize, bayram coşkusunu da içine alarak Karataş ve Yeniköy mahallelerimizde gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı şenliklerimize bekliyoruz” dedi.

 

 

Pamukkale Belediyesi’nin yaz boyunca ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif seçenekler sunmak amacıyla, her hafta farklı iki mahallede düzenlediği “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” eğlenceleri Kurban Bayramı öncesi Karataş ve Yeniköy Mahallelerinde düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl başlatılan çocuk şenlikleri Pamukkale halkı tarafından büyük beğeni toplarken, vatandaşlar yoğun katılım gösteriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  bu hafta 17 Ağustos 2018 Cuma günü Karataş Mahallesi Mesirelik alanında, 18 Temmuz Cumartesi günü Yeniköy Mahallesi pazaryerinde düzenlenecek çocuk şenliğine mahalle halkıyla birlikte, tüm ilçe vatandaşlarını etkinliğe davet etti. Başkan Gürlesin, “Kurban Bayramı öncesi, bayramın tatlı heyecanı ve mutluluğunu yaşadığımız bu hafta sonunda da çocuk şenliklerimize devam ediyoruz. Cuma akşam Karataş Mahallesi’nde Mesirelik alanında, Cumartesi akşamı da Yeniköy Mahallesi pazaryerindeçocuk şenliğimiz var. Burada çocuk oyun grupları, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunlar çocuklarımızı bekliyor. Çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmelerini amaçladığımız ve saat 20.00’de başlayacak etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.