Pamukkale’de çocuk şenlikleri devam ediyor

PAMUKKALE 09.09.2018 - 13:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale’de çocuk şenlikleri devam ediyor

Pamukkale Belediyesi tarafından çocuklara yönelik yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinlikleri devam ediyor. Bu hafta Güzelköy ve Topraklık mahallerinde yapılan şenliklerde çocuklar doyasıya eğlendi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocukların mutluluğu için şenliklerin devam ettiğini söyleyerek, “Pamukkale’nin mutlu çocuklar ve mutlu aileler kenti olması için çalışmalarımız sürüyor” dedi.   Yaptığı projelerle adını ülke geneline duyuran Pamukkale Belediyesi, geçen yaz olduğu gibi bu yaz da mahallelerde çocuk şenliği düzenledi. Her hafta sonu 2 ayrı mahallede yapılan şenliklere çocuklar büyük ilgi gösteriyor. Çocuk oyun gruplarının yanı sıra yüz boyama, çuval ve halat çekme yarışı ve bir çok oyunun oynandığı şenlik alanlarında çocuklara ve ailelerine Osmanlı macunu, pamuk şeker, limonata ve dondurma ikram ediliyor. “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var”  etkinliğinin bu haftaki ilk durağı Güzelköy oldu. Mehmet Tunç İlkokulu bahçesinde kurulan şenliğe katılan çocuklar doyasıya eğlenirken, çocuklarını mutlu gören aileler de mutlu oldular.  Cumartesi akşamı ise “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var”  etkinliği Topraklık Mahallesi Ressam İbrahim Çallı İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Farklı bir akşam geçirmenin keyfini süren çocuklar ve Pamukkaleli vatandaşlar, geç saatlere kadar eğlenme imkanı buldu. Vatandaşlar Pamukkale Belediyesi’ne bu tür etkinlikler için teşekkür ederek, “Başkanımız Hüseyin Gürlesin, çocuklarımızın mutluluğu için özle çalışmalar yapıyor. İlçe için gece gündüz demeden çalışan Başkanımız ve ekibi çocuklarımızı da unutmuyor. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz” diye konuştular.     ÖNEMLİ OLAN ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU   Programı uygun olduğunda “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliklerine bizzat katılan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocukların mutluluğuna ortak oluyor. Çocuklarla halat çekme oyunlarına katılan Başkan Gürlesin, onlara dondurma, limonata, pamuk şeker ikram ediyor. “Çocukların mutluluğu için çalışıyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzlerini güldürmek için geçen yaz ve bu yaz çocuk şenlikleri düzenliyoruz. Her hafta sonunda 2 farklı mahallede hem çocuklarımız hem de ailelerimizle bir araya geliyoruz. Bu hafta sonunda da Güzelköy ve Topraklık mahallelerinde çocuklarımız eğlenceye doydu. Biz çocuklarımızın mutluluğu için özel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.        

Pamukkale Belediyesi tarafından çocuklara yönelik yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinlikleri devam ediyor. Bu hafta Güzelköy ve Topraklık mahallerinde yapılan şenliklerde çocuklar doyasıya eğlendi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocukların mutluluğu için şenliklerin devam ettiğini söyleyerek, “Pamukkale’nin mutlu çocuklar ve mutlu aileler kenti olması için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

 

Yaptığı projelerle adını ülke geneline duyuran Pamukkale Belediyesi, geçen yaz olduğu gibi bu yaz da mahallelerde çocuk şenliği düzenledi. Her hafta sonu 2 ayrı mahallede yapılan şenliklere çocuklar büyük ilgi gösteriyor. Çocuk oyun gruplarının yanı sıra yüz boyama, çuval ve halat çekme yarışı ve bir çok oyunun oynandığı şenlik alanlarında çocuklara ve ailelerine Osmanlı macunu, pamuk şeker, limonata ve dondurma ikram ediliyor. “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var”  etkinliğinin bu haftaki ilk durağı Güzelköy oldu. Mehmet Tunç İlkokulu bahçesinde kurulan şenliğe katılan çocuklar doyasıya eğlenirken, çocuklarını mutlu gören aileler de mutlu oldular.  Cumartesi akşamı ise “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var”  etkinliği Topraklık Mahallesi Ressam İbrahim Çallı İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Farklı bir akşam geçirmenin keyfini süren çocuklar ve Pamukkaleli vatandaşlar, geç saatlere kadar eğlenme imkanı buldu. Vatandaşlar Pamukkale Belediyesi’ne bu tür etkinlikler için teşekkür ederek, “Başkanımız Hüseyin Gürlesin, çocuklarımızın mutluluğu için özle çalışmalar yapıyor. İlçe için gece gündüz demeden çalışan Başkanımız ve ekibi çocuklarımızı da unutmuyor. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz” diye konuştular.

 

 

ÖNEMLİ OLAN ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU

 

Programı uygun olduğunda “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliklerine bizzat katılan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocukların mutluluğuna ortak oluyor. Çocuklarla halat çekme oyunlarına katılan Başkan Gürlesin, onlara dondurma, limonata, pamuk şeker ikram ediyor. “Çocukların mutluluğu için çalışıyoruz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzlerini güldürmek için geçen yaz ve bu yaz çocuk şenlikleri düzenliyoruz. Her hafta sonunda 2 farklı mahallede hem çocuklarımız hem de ailelerimizle bir araya geliyoruz. Bu hafta sonunda da Güzelköy ve Topraklık mahallelerinde çocuklarımız eğlenceye doydu. Biz çocuklarımızın mutluluğu için özel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.