Pamukkale’de Kurban Kesim Yerleri Belli Oldu

PAMUKKALE 06.08.2019 - 10:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale’de Kurban Kesim Yerleri Belli Oldu

Pamukkale’de kurban bayramı öncesi kurban kesim yerleri belirlendi. Buna göre Pamukkaleliler küçükbaş hayvan için 6 farklı noktada kesim yapabilirken, büyükbaş hayvan için ise bir nokta belirlendi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe genelinde vatandaşların kurbanlarını rahat bir şekilde kesebilmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi.   Kurban Bayramı ile ilgili geri sayım devam ederken, Pamukkale’de kurban kesim noktaları belli oldu. Pamukkale ilçe sınırları içinde 6 noktada küçükbaş hayvan kesimi yapılabilecek. Kurban Hizmetleri Komsiyonu kararına göre Pamukkale ilçesinde Ulu Cami yanındaki eski halin olduğu otopark, Kuşpınar Mahallesi pazar yeri, İncilipınar Mahallesi kapalı pazar yeri, Kınıklı Mahallesi kapalı pazar yeri, Anafartalar Mahallesi kapalı pazar yeri ile Dokuzkavaklar Merkezefendi Kız Kur’an Kursu bahçesi küçükbaş hayvanlar için kesim noktaları olarak belirlendi. Büyükbaş hayvan kesim yeri olarak da Akhan Mahallesi’nde Çayır Mevkii’nde bulunan Duranlar Mezbahanesi kullanılabilecek. Pamukkale Belediyesi ekipleri kurban bayramında kullanılacak olan kesim yerlerinde ihtiyaç duyulacak çengel, kompresör, ip, hortum, çadır, masa ve sandalye benzeri malzemeleri hazır bulunduracak. Kurban Bayramı süresince kurban kesim yerleri dışında kesim yapılmaması için Pamukkale Belediyesi Zabıta ekipleri denetimler yapacak. Bayram süresince şikayetler için Pamukkaleli vatandaşlar 4449220 ve 296 96 96 numaralarından Zabıta ekiplerine ulaşabilecek.     GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kurban Bayramı’nın 2 dini bayramdan biri olduğunu ifade ederek, “Kurban Bayramı hepimizin bildiği gibi hazırlık gerektiren bayram. Biz ilçemiz genelinde vatandaşlarımızın kurbanlarını uygun koşullarda kesebilmeleri için gerekli tedbirleri alacağız. Kurban Hizmetleri Komisyonu raporuna göre küçükbaş hayvan kesimi için ilçe sınırlarımız içinde 6 yer belirlendi. Biz vatandaşlarımızın buralarda kurbanlarını kesmeleri ile ilgili gereken hazırlıkları yapacağız. Halkımızın belirlenen noktalarda kurbanlarını uygun şekilde kesmelerini rica ediyoruz. Pamukkale Belediyesi ekipleri bayram boyunca halkımıza hizmet vermek için hazır bekleyecekler. Bir kez daha tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.  

Pamukkale’de kurban bayramı öncesi kurban kesim yerleri belirlendi. Buna göre Pamukkaleliler küçükbaş hayvan için 6 farklı noktada kesim yapabilirken, büyükbaş hayvan için ise bir nokta belirlendi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçe genelinde vatandaşların kurbanlarını rahat bir şekilde kesebilmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

 

Kurban Bayramı ile ilgili geri sayım devam ederken, Pamukkale’de kurban kesim noktaları belli oldu. Pamukkale ilçe sınırları içinde 6 noktada küçükbaş hayvan kesimi yapılabilecek. Kurban Hizmetleri Komsiyonu kararına göre Pamukkale ilçesinde Ulu Cami yanındaki eski halin olduğu otopark, Kuşpınar Mahallesi pazar yeri, İncilipınar Mahallesi kapalı pazar yeri, Kınıklı Mahallesi kapalı pazar yeri, Anafartalar Mahallesi kapalı pazar yeri ile Dokuzkavaklar Merkezefendi Kız Kur’an Kursu bahçesi küçükbaş hayvanlar için kesim noktaları olarak belirlendi. Büyükbaş hayvan kesim yeri olarak da Akhan Mahallesi’nde Çayır Mevkii’nde bulunan Duranlar Mezbahanesi kullanılabilecek. Pamukkale Belediyesi ekipleri kurban bayramında kullanılacak olan kesim yerlerinde ihtiyaç duyulacak çengel, kompresör, ip, hortum, çadır, masa ve sandalye benzeri malzemeleri hazır bulunduracak. Kurban Bayramı süresince kurban kesim yerleri dışında kesim yapılmaması için Pamukkale Belediyesi Zabıta ekipleri denetimler yapacak. Bayram süresince şikayetler için Pamukkaleli vatandaşlar 4449220 ve 296 96 96 numaralarından Zabıta ekiplerine ulaşabilecek.

 

 

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Kurban Bayramı’nın 2 dini bayramdan biri olduğunu ifade ederek, “Kurban Bayramı hepimizin bildiği gibi hazırlık gerektiren bayram. Biz ilçemiz genelinde vatandaşlarımızın kurbanlarını uygun koşullarda kesebilmeleri için gerekli tedbirleri alacağız. Kurban Hizmetleri Komisyonu raporuna göre küçükbaş hayvan kesimi için ilçe sınırlarımız içinde 6 yer belirlendi. Biz vatandaşlarımızın buralarda kurbanlarını kesmeleri ile ilgili gereken hazırlıkları yapacağız. Halkımızın belirlenen noktalarda kurbanlarını uygun şekilde kesmelerini rica ediyoruz. Pamukkale Belediyesi ekipleri bayram boyunca halkımıza hizmet vermek için hazır bekleyecekler. Bir kez daha tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.