Pamukkale’de Metruk Bina Yıkımı Devam Ediyor

PAMUKKALE 08.01.2020 - 09:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale’de Metruk Bina Yıkımı Devam Ediyor

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, yangın ve göçme tehlikesi bulunan ve çevre kirliliğine yol açan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki “Yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaları olumsuz bir durumla karşılaşmadan ev sahiplerinin iznini alınıp yıkım işlemlerini gerçekleştiriyoruz” dedi.     Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde bazı mahallelerde bulunan harabe binalarla ilgili çalışmalarına devam ediyor. Kullanılmayan ve metruk halde bulunan binaların çevre kirliliği ve tehlike arz etmesi nedeniyle kontrollü olarak yıkılması gerekiyor. Binaların sahiplerinin onayı ile bu tür binaların yıkımı Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Ekipler geçtiğimiz günlerde Fatih Mahalle sakinlerinin emniyeti ve sağlığı açısından risk oluşturan metruk binaları tespit edip, yapılan incelemelerin ardından metruk binaları yıktı. Yıkım esnasında olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tedbirler ekipleri tarafından alınırken yıkım sonunda tehlike arz eden binalar ortadan kaldırılmış oldu.     VATANDAŞLARIN GÜVENLİĞİ İÇİN METRUK BİNALAR YIKILYOR   Amaçlarının Pamukkale’de yaşayan vatandaşların mutluluğu olduğunu söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,  “İlçemiz sınırları içinde yıkılmaya yüz tutmuş eski binalar vatandaşlarımız tarafından da şikâyet konusu oluyor. Mahalle sakinlerimizin huzuru ve güvenliği bizim için önemli. Kötü niyetli kişiler tarafından kullanılmasına izin vermemek adına tehlikeli ve görüntü kirliliğine neden olan, can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaları yıkıyoruz. Ekiplerimiz tarafından tespit edilen binalar ivedi bir şekilde kontrollü bir şekilde yıkılıyor. Metruk bina yıkımları kapsamında Fatih Mahallemizde atıl halde olan binaların yıkımlarını gerçekleştirdik. Gerekli inceleme ve izinlerin alınmasından sonra, vatandaşlarımızın güvenliği için metruk binaların yıkımına devam edeceğiz” dedi.    

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden, yangın ve göçme tehlikesi bulunan ve çevre kirliliğine yol açan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki “Yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaları olumsuz bir durumla karşılaşmadan ev sahiplerinin iznini alınıp yıkım işlemlerini gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

 

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde bazı mahallelerde bulunan harabe binalarla ilgili çalışmalarına devam ediyor. Kullanılmayan ve metruk halde bulunan binaların çevre kirliliği ve tehlike arz etmesi nedeniyle kontrollü olarak yıkılması gerekiyor. Binaların sahiplerinin onayı ile bu tür binaların yıkımı Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Ekipler geçtiğimiz günlerde Fatih Mahalle sakinlerinin emniyeti ve sağlığı açısından risk oluşturan metruk binaları tespit edip, yapılan incelemelerin ardından metruk binaları yıktı. Yıkım esnasında olumsuzluk yaşanmaması için gerekli tedbirler ekipleri tarafından alınırken yıkım sonunda tehlike arz eden binalar ortadan kaldırılmış oldu.

 

 

VATANDAŞLARIN GÜVENLİĞİ İÇİN METRUK BİNALAR YIKILYOR

 

Amaçlarının Pamukkale’de yaşayan vatandaşların mutluluğu olduğunu söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,  “İlçemiz sınırları içinde yıkılmaya yüz tutmuş eski binalar vatandaşlarımız tarafından da şikâyet konusu oluyor. Mahalle sakinlerimizin huzuru ve güvenliği bizim için önemli. Kötü niyetli kişiler tarafından kullanılmasına izin vermemek adına tehlikeli ve görüntü kirliliğine neden olan, can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binaları yıkıyoruz. Ekiplerimiz tarafından tespit edilen binalar ivedi bir şekilde kontrollü bir şekilde yıkılıyor. Metruk bina yıkımları kapsamında Fatih Mahallemizde atıl halde olan binaların yıkımlarını gerçekleştirdik. Gerekli inceleme ve izinlerin alınmasından sonra, vatandaşlarımızın güvenliği için metruk binaların yıkımına devam edeceğiz” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.