Pamukkale’de Sağlık Turizmi’nin elverişliği anlatıldı

TURİZM 20.03.2018 - 12:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale’de Sağlık Turizmi’nin elverişliği anlatıldı

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kurulu 17 Mart tarihinde yapmış olduğu Turkish Healthcare Travel Council ile yapılan toplantıya CIS ülkelerinden sorumlu Khalida Sadykova ve Uluslarası İlişikiler Koordinatörü Victoria Çakmak katıldı.   Toplantı da bölgemizin Sağlık Turizmine olan elverişliliğinden bahsedilerek termal kaynakların zenginliği ve bölgemizde bulunan donanımlı hastanelerin vermiş olduğu kaliteli hizmet ile Pamukkale’nin sağlık turizminden alacağı payı kısa sürede artırabileceği yönünde görüşlerini bildirdiler.   Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kurulu başkanı Onur Erikoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri yurt içi ve yurt dışında birçok bölgeye ulaşarak bu tarz iş birlikteliklerini arttıracağının mesajını verdi. Misafirlerimize Pamukkale Sağlık Turizmi Derneğine üye olan tüm Sağlık Kuruluşları gezdirilerek, uygulanan tedaviler hakkında bilgiler verildi.  

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kurulu 17 Mart tarihinde yapmış olduğu Turkish Healthcare Travel Council ile yapılan toplantıya CIS ülkelerinden sorumlu Khalida Sadykova ve Uluslarası İlişikiler Koordinatörü Victoria Çakmak katıldı.

 

Toplantı da bölgemizin Sağlık Turizmine olan elverişliliğinden bahsedilerek termal kaynakların zenginliği ve bölgemizde bulunan donanımlı hastanelerin vermiş olduğu kaliteli hizmet ile Pamukkale’nin sağlık turizminden alacağı payı kısa sürede artırabileceği yönünde görüşlerini bildirdiler.

 

Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği Yönetim Kurulu başkanı Onur Erikoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri yurt içi ve yurt dışında birçok bölgeye ulaşarak bu tarz iş birlikteliklerini arttıracağının mesajını verdi. Misafirlerimize Pamukkale Sağlık Turizmi Derneğine üye olan tüm Sağlık Kuruluşları gezdirilerek, uygulanan tedaviler hakkında bilgiler verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.