Pamukkale’de şenlikler devam ediyor...

PAMUKKALE 01.11.2018 - 15:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale’de şenlikler devam ediyor...

Pamukkale Belediyesi’nin “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” çocuk şenlikleri devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu hafta Cankurtaran ve İncilipınar Mahallesi’nde düzenleyecekleri eğlenceye tüm vatandaşları davet ederek, “Çocuklarımızın doyasıya eğlendiği çocuk şenliklerimizi her hafta sonunda farklı iki mahallede düzenlemeye devam ediyoruz” dedi.   “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” sloganıyla mahallelerde çocuk şenlikleri düzenleyen Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif seçenek sunmaya devam ediyor. Yaz sezonu başından beri mahallelerde gerçekleştirilmeye başlayan çocuk şenlikleri, bu hafta sonunda da minikleri bekliyor.  Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  bu hafta 02 Kasım 2018 Cuma günü Cankurtaran Mahallesi’nde, 03 Kasım 2018 Cumartesi günü İncilipınar Mahallesi’nde düzenlenecek çocuk şenliğine mahalle halkıyla birlikte, tüm ilçe vatandaşlarını etkinliğe davet etti.     Başkan Gürlesin, “Cuma akşamı Cankurtaran Mahallesi Kapalı Pazaryeri, Cumartesi akşamı da İncilipınar Mahallesi İncilipınar İlkokulu Bahçesi’nde çocuk şenliğimiz var. Çocuklarımıza ve ailelerimize ücretsiz birçok ikramda bulunduğumuz şenliklerimizde, çocuk oyun grupları, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunlar çocuklarımızı bekliyor. Çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmelerini amaçladığımız ve saat 17.00’de başlayacak etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” çocuk şenlikleri devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu hafta Cankurtaran ve İncilipınar Mahallesi’nde düzenleyecekleri eğlenceye tüm vatandaşları davet ederek, “Çocuklarımızın doyasıya eğlendiği çocuk şenliklerimizi her hafta sonunda farklı iki mahallede düzenlemeye devam ediyoruz” dedi.

 

“Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” sloganıyla mahallelerde çocuk şenlikleri düzenleyen Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif seçenek sunmaya devam ediyor. Yaz sezonu başından beri mahallelerde gerçekleştirilmeye başlayan çocuk şenlikleri, bu hafta sonunda da minikleri bekliyor.  Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  bu hafta 02 Kasım 2018 Cuma günü Cankurtaran Mahallesi’nde, 03 Kasım 2018 Cumartesi günü İncilipınar Mahallesi’nde düzenlenecek çocuk şenliğine mahalle halkıyla birlikte, tüm ilçe vatandaşlarını etkinliğe davet etti.

 

 

Başkan Gürlesin, “Cuma akşamı Cankurtaran Mahallesi Kapalı Pazaryeri, Cumartesi akşamı da İncilipınar Mahallesi İncilipınar İlkokulu Bahçesi’nde çocuk şenliğimiz var. Çocuklarımıza ve ailelerimize ücretsiz birçok ikramda bulunduğumuz şenliklerimizde, çocuk oyun grupları, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunlar çocuklarımızı bekliyor. Çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmelerini amaçladığımız ve saat 17.00’de başlayacak etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.