Pamukkale’de Sivrisinekle Mücadele Sürüyor

PAMUKKALE 18.12.2019 - 14:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale’de Sivrisinekle Mücadele Sürüyor

Pamukkale Belediyesi, 7 gün 24 saat esasıyla ilçe halkına hizmet etmeye devam ediyor. Yaz aylarında yaşanan karasinek ve sivrisinek sorununun önüne geçmek için Pamukkale Belediyesi ekipleri ilçe genelinde ilaçlama çalışmaları yapıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Önceliğimiz, Pamukkalelilerin sağlığı, mutluluğu ve huzuru olmaya devam edecek” dedi.   İlçeye yepyeni kazanımlar kazandırmak adına yepyeni projelere imza atmaya devam eden Pamukkale Belediyesi Başkanı Avni Örki, “Pamukkale ilçemize yepyeni projeler kazandırmak için çalışırken, rutin görevlerimizi de en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz” dedi.     Pamukkale Belediyesi, yaz aylarında en çok şikayet konusu olan sinekle mücadele konusunda kış aylarından tedbir almaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan rögar kapaklarından kanalizasyon sistemini ilaçlayarak sineklerin oluşumunu engellemeye çalışıyor. Yılın her ayında farklı şekillerde devam eden ilaçlamalarda hedef vatandaşların memnuniyeti. Pamukkale Belediyesi’nin uzman personeli ve geniş araç filosu ile verdiği ilaçlama hizmeti ile yaz aylarında sinek sorununun yaşanmaması hedefleniyor. Ekipler ayrıca vatandaşlardan gelen talep ve şikayetler üzerine ev ve iş yerlerinde de böcek ve farelere yönelik ilaçlama yapıyor. Pamukkale’de, insan sağlığına hiçbir zararı olmayan, termal sisleme yöntemiyle sivrisinek ve karasineklere karşı kışlak mücadelesi yürütülüyor. Sürdürülen kışlak mücadele kapsamında ilçe sınırlarında bulunan yaklaşık 55 bin rögar kapağında ilaçlama yapıldı. Bunlarla birlikte açıktaki su birikintileri, kanallar, foseptikler de düzenli olarak ilaçlanıyor.     MÜCADELE KIŞ AYLARINDA DA SÜRÜYOR   Yaz aylarında vatandaşların en çok şikayet ettiği konulardan olan sineklerle mücadelenin 12 ay boyunca devam ettiğini söyleyen Pamukkale Başkanı Avni Örki, “Sinekler, kış aylarının gelmesiyle, çevre sıcaklığına göre daha sıcak yerlere, özellikle yağmur ya da kanalizasyon büzlerine gizlenerek, buralarda larva süreçlerini sürdürmektedirler. Pamukkale Belediyesi olarak bizlerde, sivrisineklerin, barınak olarak kullandıkları kanalizasyon sistemi, yağmur kanalı ve foseptiklerde düzenli olarak ilaçlama yapıyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak, tüm hizmetlerimizi yerine getirirken, insan ve hayvan sağlığı noktasına büyük önem gösteriyoruz. Hizmetlerimizde dünya standartlarını yakalayarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermenin çabasını gösteriyoruz. Önceliğimiz, Pamukkalelilerin sağlığı, mutluluğu ve huzuru olmaya devam edecek” diye konuştu.      

Pamukkale Belediyesi, 7 gün 24 saat esasıyla ilçe halkına hizmet etmeye devam ediyor. Yaz aylarında yaşanan karasinek ve sivrisinek sorununun önüne geçmek için Pamukkale Belediyesi ekipleri ilçe genelinde ilaçlama çalışmaları yapıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Önceliğimiz, Pamukkalelilerin sağlığı, mutluluğu ve huzuru olmaya devam edecek” dedi.

 

İlçeye yepyeni kazanımlar kazandırmak adına yepyeni projelere imza atmaya devam eden Pamukkale Belediyesi Başkanı Avni Örki, “Pamukkale ilçemize yepyeni projeler kazandırmak için çalışırken, rutin görevlerimizi de en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz” dedi.

 

 

Pamukkale Belediyesi, yaz aylarında en çok şikayet konusu olan sinekle mücadele konusunda kış aylarından tedbir almaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde bulunan rögar kapaklarından kanalizasyon sistemini ilaçlayarak sineklerin oluşumunu engellemeye çalışıyor. Yılın her ayında farklı şekillerde devam eden ilaçlamalarda hedef vatandaşların memnuniyeti. Pamukkale Belediyesi’nin uzman personeli ve geniş araç filosu ile verdiği ilaçlama hizmeti ile yaz aylarında sinek sorununun yaşanmaması hedefleniyor. Ekipler ayrıca vatandaşlardan gelen talep ve şikayetler üzerine ev ve iş yerlerinde de böcek ve farelere yönelik ilaçlama yapıyor. Pamukkale’de, insan sağlığına hiçbir zararı olmayan, termal sisleme yöntemiyle sivrisinek ve karasineklere karşı kışlak mücadelesi yürütülüyor. Sürdürülen kışlak mücadele kapsamında ilçe sınırlarında bulunan yaklaşık 55 bin rögar kapağında ilaçlama yapıldı. Bunlarla birlikte açıktaki su birikintileri, kanallar, foseptikler de düzenli olarak ilaçlanıyor.

 

 

MÜCADELE KIŞ AYLARINDA DA SÜRÜYOR

 

Yaz aylarında vatandaşların en çok şikayet ettiği konulardan olan sineklerle mücadelenin 12 ay boyunca devam ettiğini söyleyen Pamukkale Başkanı Avni Örki, “Sinekler, kış aylarının gelmesiyle, çevre sıcaklığına göre daha sıcak yerlere, özellikle yağmur ya da kanalizasyon büzlerine gizlenerek, buralarda larva süreçlerini sürdürmektedirler. Pamukkale Belediyesi olarak bizlerde, sivrisineklerin, barınak olarak kullandıkları kanalizasyon sistemi, yağmur kanalı ve foseptiklerde düzenli olarak ilaçlama yapıyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak, tüm hizmetlerimizi yerine getirirken, insan ve hayvan sağlığı noktasına büyük önem gösteriyoruz. Hizmetlerimizde dünya standartlarını yakalayarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermenin çabasını gösteriyoruz. Önceliğimiz, Pamukkalelilerin sağlığı, mutluluğu ve huzuru olmaya devam edecek” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.