Pamukkale Lavanta Kokacak!

TURİZM 13.06.2020 - 15:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale Lavanta Kokacak!

Pamukkale Köyü çıkışında 20 hektarlık araziye dikilen 15 bin kök lavanta bitkisi, güzelliğiyle hem turistlerin hem de yerli halkın ilgisini çekiyor.   Pamukkale Travertenlerinin eşsiz güzelliğine renk katan 20 hektarlık lavanta bahçesi Lavantapolis, fotoğrafçıların ve Pamukkale’yi ziyarete eden yerli yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.   Lavanta bahçesinde fotoğraf çektirmek için gelenler aynı zamanda lavatadan elde edilmiş süs eşyalarının yanısıra, lavanta yağı, lavanta sabunu ve cilt bakımı için eşsiz faydaları olan termal çöküntülü maske ve lavanta kürünü alma imkanı da buluyor.   Doğal stüdyo Lavantapolis, Fotoğraf çekimlerinin son yıllardaki trend mekanları haline gelen lavanta tarlaları arasında içinde barındırdığı hazır konseptleri ve Traverten manzarasıyla öne çıkıyor. Özellikle Gelin - damat ve hamile fotoğrafları çektirmek isteyenlerin vazgeçilmezi haline gelen lavanta tarlaları, sıcak renkleri ve doğal güzelliği sevenlerin de hatıra fotoğrafı çekebilecekleri bir mekan alternatifi sunuyor.   Denizli ve çevresinde gelişmeye başlayan lavanta üretimi ve lavanta turizmi için Pamukkale Köyü çıkışı 3’üncü kilometrede çıkışında bulunan ve şehir merkezine yakın olmasıyla da ulaşım sıkıntısı çekilmeyen Lavantapolis, Denizli ve çevre iller için olduğu kadar Pamukkale’ye gelen turistlerin de ilgi odağı olmaya aday.   BALONDAN GÖRSEL ŞÖLEN 20 Hektarlık araziye dikilen lavantalar, Pamukkale’de 2 Temmuz’da uçmaya başlayacak sıcak hava balonlarındaki turistler için de görsel bir şölen sunacak.

Pamukkale Köyü çıkışında 20 hektarlık araziye dikilen 15 bin kök lavanta bitkisi, güzelliğiyle hem turistlerin hem de yerli halkın ilgisini çekiyor.

 

Pamukkale Travertenlerinin eşsiz güzelliğine renk katan 20 hektarlık lavanta bahçesi Lavantapolis, fotoğrafçıların ve Pamukkale’yi ziyarete eden yerli yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

 

Lavanta bahçesinde fotoğraf çektirmek için gelenler aynı zamanda lavatadan elde edilmiş süs eşyalarının yanısıra, lavanta yağı, lavanta sabunu ve cilt bakımı için eşsiz faydaları olan termal çöküntülü maske ve lavanta kürünü alma imkanı da buluyor.

 

Doğal stüdyo

Lavantapolis, Fotoğraf çekimlerinin son yıllardaki trend mekanları haline gelen lavanta tarlaları arasında içinde barındırdığı hazır konseptleri ve Traverten manzarasıyla öne çıkıyor. Özellikle Gelin - damat ve hamile fotoğrafları çektirmek isteyenlerin vazgeçilmezi haline gelen lavanta tarlaları, sıcak renkleri ve doğal güzelliği sevenlerin de hatıra fotoğrafı çekebilecekleri bir mekan alternatifi sunuyor.

 

Denizli ve çevresinde gelişmeye başlayan lavanta üretimi ve lavanta turizmi için Pamukkale Köyü çıkışı 3’üncü kilometrede çıkışında bulunan ve şehir merkezine yakın olmasıyla da ulaşım sıkıntısı çekilmeyen Lavantapolis, Denizli ve çevre iller için olduğu kadar Pamukkale’ye gelen turistlerin de ilgi odağı olmaya aday.

 

BALONDAN GÖRSEL ŞÖLEN

20 Hektarlık araziye dikilen lavantalar, Pamukkale’de 2 Temmuz’da uçmaya başlayacak sıcak hava balonlarındaki turistler için de görsel bir şölen sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.