Pamukkale’nin Yeni Müdürleri Görevlerine Başladı

DENİZLİ 08.07.2019 - 16:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Pamukkale’nin Yeni Müdürleri Görevlerine Başladı

Milli Eğitim Bakanlığının Yönetici Atamaları kapsamında, farklı ilçelerde görev yapmakta iken Pamukkale İlçesine atanan 22 Okul Müdürü ile Kaymakam Hayrettin Balcıoğlu başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ve Şube Müdürlerinin katılımıyla Cumhuriyet Anadolu Lisesinde tanışma toplantısı düzenlendi.   İlçemize yeni atanan okul müdürlerine tek tek söz vererek tanışan Kaymakam Balcıoğlu, yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi. Kaymakamlığımız Proje Ofisinin yürütmekte olduğu projeler hakkında da bilgi vererek hayata geçirilen tüm projelerin devlet politikası olduğunu, çocuklarımızın milli ve manevi değerlerini özümseyeceği, yaparak ve yaşayarak öğrenebilecekleri, bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif olarak kendilerini ifade edebilecekleri somut projeler üretmeleri konusunda Okul Müdürlerine tavsiyelerde bulundu.     Okul Müdürünün sorumluluğunun sadece okul binası ile sınırlı olmadığını, mahallelerindeki yaşlı,  engelli, yardıma muhtaç vatandaşlarımızla da muhtar ve imamla işbirliği yaparak yakından ilgilenmelerini isteyen Kaymakam Balcıoğlu, Milli Eğitim Bakanlığımızın “Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye” sloganıyla yayınlamış olduğu 2023 vizyonuna ulaşmak için öğretmen-öğrenci-veli işbirliğinin en üst düzeyde sağlanması ve Okul Aile Birliklerinin de etkin kılınması gerektiğini ifade etti.     Okul Müdürleri, düzenlenen toplantıdan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek bu toplantının kendilerine yeni bir motivasyon sağladığını, şuana kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceklerini belirttiler.

Milli Eğitim Bakanlığının Yönetici Atamaları kapsamında, farklı ilçelerde görev yapmakta iken Pamukkale İlçesine atanan 22 Okul Müdürü ile Kaymakam Hayrettin Balcıoğlu başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ve Şube Müdürlerinin katılımıyla Cumhuriyet Anadolu Lisesinde tanışma toplantısı düzenlendi.

 

İlçemize yeni atanan okul müdürlerine tek tek söz vererek tanışan Kaymakam Balcıoğlu, yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi. Kaymakamlığımız Proje Ofisinin yürütmekte olduğu projeler hakkında da bilgi vererek hayata geçirilen tüm projelerin devlet politikası olduğunu, çocuklarımızın milli ve manevi değerlerini özümseyeceği, yaparak ve yaşayarak öğrenebilecekleri, bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif olarak kendilerini ifade edebilecekleri somut projeler üretmeleri konusunda Okul Müdürlerine tavsiyelerde bulundu.

 

 

Okul Müdürünün sorumluluğunun sadece okul binası ile sınırlı olmadığını, mahallelerindeki yaşlı,  engelli, yardıma muhtaç vatandaşlarımızla da muhtar ve imamla işbirliği yaparak yakından ilgilenmelerini isteyen Kaymakam Balcıoğlu, Milli Eğitim Bakanlığımızın “Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye” sloganıyla yayınlamış olduğu 2023 vizyonuna ulaşmak için öğretmen-öğrenci-veli işbirliğinin en üst düzeyde sağlanması ve Okul Aile Birliklerinin de etkin kılınması gerektiğini ifade etti.

 

 

Okul Müdürleri, düzenlenen toplantıdan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek bu toplantının kendilerine yeni bir motivasyon sağladığını, şuana kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.