Pamukkale üniversitesi 10. Tiyatro festivali çok yakında

SANAT 11.03.2018 - 10:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale üniversitesi 10. Tiyatro festivali çok yakında

Pamukkale Üniversitesi Tiyatro Topluluğu’nun Hayal Perdesi Oyuncuları ve Tabib-ül Curcuna ekibinin bu yıl onuncusunu düzenleyeceği tiyatro festivali başlıyor.   "Tiyatro sanatın tümü gibi bir okuldur eğitir insanı, dünyasının sınırlarını genişletir." der bir şair . Biz de bu güzel okulun sınırlarını genişletmek tiyatro sevenlerle buluşturmak için 10. kez tiyatro festivalimizi gururla düzenliyoruz. Sabırsızlıkla sizleri festivalimize bekliyoruz.   Pamukkale Üniversitesi Tiyatro Topluluğu’nun Hayal Perdesi Oyuncuları ve Tabib-ül Curcuna ekibinin bu yıl onuncusunu düzenleyeceği tiyatro festivali başlıyor. Kortej yürüyüşü ile açılacak olan festival, 9-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.   9 – 16 Nisan tarihleri arasında yapılacak festivalde, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek üniversite ekipleri oyunlarını sergileyecek. Festivalde sahnelenecek tiyatro oyunlarının dışında söyleşiler, tiyatro üzerine eğitimler ve atölye çalışmaları da gerçekleşecek.   Festival süresince oynanacak oyunlar ücretsizdir. (Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde oynanacak oyunlara davetiye ile giriş yapılacaktır. Davetiyeleri oyun günü Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezindeki standımızdan temin edebilirsiniz.  

Pamukkale Üniversitesi Tiyatro Topluluğu’nun Hayal Perdesi Oyuncuları ve Tabib-ül Curcuna ekibinin bu yıl onuncusunu düzenleyeceği tiyatro festivali başlıyor.

 

"Tiyatro sanatın tümü gibi bir okuldur eğitir insanı, dünyasının sınırlarını genişletir." der bir şair . Biz de bu güzel okulun sınırlarını genişletmek tiyatro sevenlerle buluşturmak için 10. kez tiyatro festivalimizi gururla düzenliyoruz. Sabırsızlıkla sizleri festivalimize bekliyoruz.

 

Pamukkale Üniversitesi Tiyatro Topluluğu’nun Hayal Perdesi Oyuncuları ve Tabib-ül Curcuna ekibinin bu yıl onuncusunu düzenleyeceği tiyatro festivali başlıyor. Kortej yürüyüşü ile açılacak olan festival, 9-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

9 – 16 Nisan tarihleri arasında yapılacak festivalde, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek üniversite ekipleri oyunlarını sergileyecek. Festivalde sahnelenecek tiyatro oyunlarının dışında söyleşiler, tiyatro üzerine eğitimler ve atölye çalışmaları da gerçekleşecek.

 

Festival süresince oynanacak oyunlar ücretsizdir. (Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde oynanacak oyunlara davetiye ile giriş yapılacaktır. Davetiyeleri oyun günü Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezindeki standımızdan temin edebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.